Dones d’Empresa

Dones d’Empresa és un dels col·lectius més dinàmics de la Federació Empresarial amb un objectiu clar, ésser un altaveu per reivindicar la importància del paper de la dona a l’àmbit empresarial i destacar la figura de les dones empresàries del territori.

Així doncs, podem dir que Dones d’Empresa és el resultat d’una part de la societat que no ha cregut en les limitacions de gènere.

Organitzen diferents actes anuals com el Congrés i la Trobada de Dones d’Empresa, en un context d’inspiració a les dones emprenedores, on l’assistència de públic i el suport d’empreses i organitzacions, és absolut.

A més, Dones d’Empresa té iniciatives com el programa tens 5 minuts?, un format amb 5 empreses protagnosites amb la intenció d’afavorir la interrelació entre les empreses assistents o el projecte Webinars ‘’Dones D’Empresa més que mai’’, unes trobades digitals on es parlen de diferents temes empresarials amb una ponent principal.

Si vols conèixer algunes d’aquestes dones del projecte i les col·laboradores que han trobat pel camí, només has de posar-te en contacte mitjançant la FEGP al 938106700 o assistint a una de les seves trobades.


15a TROBADA DE DONES D’EMPRESA

Fes clic a la imatge per veure totes les fotos de la 15a Trobada de Dones d’Empresa


No et perdis el butlletí mensual de la dona emprenedora de Dones d’Empresa.

· >> Som Emprenedores – Juny – Juliol 2022

· >> Som Emprenedores – Maig 2022

· >> Som Emprenedores – Abril 2022

· >> Som Emprenedores – Març 2022

· >> Som Emprenedores – Febrer 2022

· >> Som Emprenedores – Gener 2022

· >> Som Emprenedores – Desembre 2021

· >> Som Emprenedores – Novembre 2021

· >> Som Emprenedores – Octubre 2021


A l’apartat d’Estudis Econòmics els socis poden accedir a aquest estudi i a d’altres per tal de referenciar les decisions amb dades contrastades i indicadors de referència.


· 26/05/22 Xavier López: “Les entitats d’Economia Social al Gran Penedès”. >>Veure la presentació

· 28/04/22 Sonia Obradors: “La consciliació i corresponsabilitat a les empreses després de l’impacte de la COVID”. >>Veure la presentació

· 31/03/22 Mercedes López i Susan Valderrama: “Consultes més habituals de les dones a la farmàcia”. >>Veure la presentació

· 23/02/22 Àstrid Barqué: “La salut de la dona emprenedora”. >>Descarrega la presentació >>Veure la presentació

· 27/01/22 Glòria Monclús: “Certificació B-Corp i BIA”. >>Descarrega la presentació

· 25/11/21 Anna Romeu: “L’Alta Sensibilitat a l’entorn laboral”. >>Veure la presentació

L’últim dijous de cada mes, el col·lectiu de Dones d’Empresa organitza una trobada virtual amb una emprenedora com a ponent.


Pròxims esdeveniments

Vídeos FEGP · Dones d’Empresa

Últimes Notícies sobre Dones d’Empresa