Dones d’Empresa

Dones d’Empresa és un dels col·lectius més dinàmics de la Federació Empresarial amb un objectiu clar, ésser un altaveu per reivindicar la importància del paper de la dona a l’àmbit empresarial i destacar la figura de les dones empresàries del territori.

Així doncs, podem dir que Dones d’Empresa és el resultat d’una part de la societat que no ha cregut en les limitacions de gènere.

Organitzen diferents actes anuals com el Congrés i la Trobada de Dones d’Empresa, en un context d’inspiració a les dones emprenedores, on l’assistència de públic i el suport d’empreses i organitzacions, és absolut.

A més, Dones d’Empresa té iniciatives com el programa tens 5 minuts?, un format amb 5 empreses protagnosites amb la intenció d’afavorir la interrelació entre les empreses assistents o el projecte Webinars ‘’Dones D’Empresa més que mai’’, unes trobades digitals on es parlen de diferents temes empresarials amb una ponent principal.

Si vols conèixer algunes d’aquestes dones del projecte i les col·laboradores que han trobat pel camí, només has de posar-te en contacte mitjançant la FEGP al 938106700 o assistint a una de les seves trobades.


8è CONGRÉS CREA DE DONES D’EMPRESA

Per veure totes les fotos del 8è Congrés CREA de Dones d’Empresa, fes clic al botó.

15a TROBADA DE DONES D’EMPRESA

Per veure totes les fotos de la 15a Trobada de Dones d’Empresa, fes clic al botó.

ESPAI DONA

Per veure totes les fotos de l’Espai Dona 2023, fes clic al botó.


No et perdis el butlletí mensual de la dona emprenedora de Dones d’Empresa.


A l’apartat d’Estudis Econòmics els socis poden accedir a aquest estudi i a d’altres per tal de referenciar les decisions amb dades contrastades i indicadors de referència.


L’últim dijous de cada mes, el col·lectiu de Dones d’Empresa organitzava trobades virtuals amb una emprenedora com a ponent.


Pròxims esdeveniments

Vídeos FEGP · Dones d’Empresa

Últimes Notícies sobre Dones d’Empresa