Dones d’Empresa

Dones d’Empresa és un dels col·lectius més dinàmics de la Federació Empresarial amb un objecitu clar, esser un altaveu per reivindicar la importància del paper de la dona a l’àmbit empresarial i destacar la figura de les dones empresàries del territori.

Així doncs, podem dir que Dones d’Empresa és el resultat d’una part de la societat que no ha cregut en les limitacions de gènere.

Organitzen diferents actes anuals com el Congrés i la Trobada de Dones d’Empresa, en un context d’inspiració a les dones emprenedores, on l’assistència de públic i el suport d’empreses i organitzacions, és absolut.

A més, Dones d’Empresa té iniciatives com el programa tens 5 minuts?, un format amb 5 empreses protagnosites amb la intenció d’afavorir la interrelació entre les empreses assistents o el projecte Webinars ‘’Dones D’Empresa més que mai’’, unes trobades digitals on es parlen de diferents temes empresarials amb una ponent principal.

Si vols conèixer algunes d’aquestes dones del projecte i les col·laboradores que han trobat pel camí, només has de posar-te en contacte mitjançant la FEGP al 938106700 o assistint a una de les seves trobades.


No et perdis el butlletí mensual de la dona emprenedora de Dones d’Empresa.


A l’apartat d’Estudis Econòmics els socis poden accedir a aquest estudi i a d’altres per tal de referenciar les decisions amb dades contrastades i indicadors de referència.


Pròxims esdeveniments

Vídeos FEGP · Dones d’Empresa

Últimes Notícies sobre Dones d’Empresa