Resultat Licitació Grup Energia 2022

Ja tenim resultat de la licitació.  volem donar l’oportunitat de formar part del grup de compra d’energia de la FEPG sense cap compromís.  Aquest any, els socis del grup de compra van voler licitar preu fix a 3 anys atès que el preu de l’electricitat està molt alt i els futurs indiquen que no pararà de pujar. En una situació de propera recessió econòmica, els socis han considerat que han de poder contenir i tenir sota control els seus costos energètics.

Aquest any, ha guanyat la comercialitzadora EDP, guardonada per onzè any consecutiu a l’empresa amb millor ética empresarial. Veure dada

 Durant els últims dos anys que totes les comercialitzadores van trencar contractes, EDP no va trencar cap contracte amb els seus clients. I de fet, ells mateixos estableixen una clàusula de penalització que blinda, cap a les dues parts, els contractes que signen.

Hem demanat un major volum d’energia de la que necessiten els socis del grup de compra.  Tenim fins el 02/08/22 per acceptar peticions d’adhesions de nous socis fins a omplir l’escreix d’energia sol·licitada.  S’atendran les peticions per ordre d’entrada.

Els preus que han aconseguit els socis del grup de compra estan establerts a les taules següents.  En BT (Baixa tensió) es poden adherir nous socis fins el 02/08/22 al preu de les taules, però per AT (alta tensió) el preu s’ha vist modificat per a noves incorporacions degut a les pujades de preu que està havent aquesta setmana.

PREUS FIXES A 3 ANYS 

PREUS FIXES A 3 ANYS AMB GARANTIA D’ORIGEN RENOVABLE

PREUS PER NOVES ADHESIONS FINS EL 02/08 EN AT

Sense GDO

Amb GDO

Nota informativa:

     – El preu de l’electricitat pel 2023 está a 213€/MW i pujant. En l’últim mes ha passat de 179.75€/MW a 213€/MW

     – El preu de l’electricitat pel 2024 está a 147€/MW i pujant. En l’últim mes ha passat de 107€/MW a 147€/MW

    – El preu del gas no para de pujar i afecta directament als costos elèctrics. La situació de possible falta de gas a Europa està disparant els preus i fa que les ofertes que rebem de llum no es puguin mantenir més enllà de dues setmanes.

Si esteu interessats en formar part del grup de compra d’energia de la FEGP, remeteu a fegp.energia@idonium.com

– Última factura de la llum

– Nif de l’apoderat (fotocòpia)

– Mail i mòbil de l’apoderat per realitzar la contractació electrònica

– Nº de compte on domiciliar els rebuts

– Confirmació de si es té fotovoltaica amb injecció d’excedents a xarxa.

– Confirmació de compra amb GDO o sense GDO

Informació sobre EDP