Sopar benéfic de la Fundación Contigo contra el càncer de la dona

Notícies d'empresa

Dimarts 14 de juny a les 20h tindrà lloc una nova edició del Sopar Benèfic de la Fundación Contigo a l’emblemàtica Finca Mas de Sant Lleí, situada a Vilanova del Vallés.

L’esdeveniment de la Fundación Contigo és un sopar benèfic per a la recaptació de fons contra el càncer de la dona i els seus programes de recerca destinats a millorar el diagnòstic i tractament del càncer femení.

El lloc seleccionat per la fundació per a l’esdeveniment benèfic, serà en l’emblemàtica finca de Mas de Sant Lleí,- dirigida pel Sr. Evaristo Viana des de l’any 2000. La finca senyorial del segle XII està catalogada d’interès cultural per la Generalitat de Catalunya des de 1994. Situada a pocs quilòmetres de Barcelona, en un entorn natural on se celebren esdeveniments de tota mena.

  • La masia compta amb més de 40 hectàrees i 30.000m2 de jardins, boscos, impressionants vistes, racons amb encant, així com d’una àmplia i diàfana sala on celebraran el gran sopar de gala.
  • La cuina estarà liderada pel Xef barceloní Jordi Plancheira, qui ha desenvolupat la seva trajectòria professional en diversos restaurants amb estrella Michelin.
  • El Mas compta amb un equip de professionals interns, serà el departament de Sant Lleí Events els qui s’ocuparan de la gestió i organització de l’esdeveniment de la Fundació.

L’esdeveniment començarà amb una copa de benvinguda a les 20h. L’aperitiu tindrà lloc en l’àmplia terrassa de Sant Esteve, amb un photocall i estarà amenitzat pel grup de música Cordes del Sud. Els assistents entraran en el saló sobre les 21h i es donarà pas al discurs del Doctor Javier Cortés Castán. President de la Fundació.

L’inici del sopar de gala benèfica està previst a les 22h. En el moment dels cafès es realitzaran diversos sortejos amb l’objectiu de recaptar fons per la fundació.

Per a l’ocasió, el xef executiu de Mas de Sant Lleí, ha elaborat un menú cuidat i variat amb productes de proximitat. Apassionat semifred de fruita de la passió, mango i xocolate blanc amb pinzellades en tons roses, com giño als colors de la Fundació, serà les postres especials del gran sopar benèfic.

A l’esdeveniment assistiran particulars, empreses i col·laboradors.

En el passat sopar, que es va celebrar en Mas de Sant Lleí el 14 de setembre de 2021 es van recaptar 70.000 euros, que es van destinar íntegrament a un dels projectes de la Fundació, amb el qual es pretén donar una altra volta de rosca a la recerca del càncer de mama.

“Serà una vetllada carregada d’emocions i sorpreses per a gaudir, passar una estona agradable i recaptar fons entre les aportacions dels particulars de manera presencial o virtual, a més de la col·laboració d’empreses solidàries que col·laboren en aquesta causa tan important per a la societat. I és que reduir la mortalitat pel càncer femení passa per apostar per una recerca que transformi la ciència i permeti avançar en la lluita contra qualsevol mena de càncer de la dona. La detecció del càncer en etapes primerenques és fonamental per a protegir la salut de les dones. Per tot això, un millor diagnòstic i tractament són dues cares de la mateixa moneda”. Doctor Javier Cortés. President de la Fundación Contigo contra el Càncer de la Dona.

Per més informació sobre l’esdeveniment, contacteu amb empreses@santllei.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *