Tallers d’artterapia amb Cristina Núñez

Notícies d'empresa

L’Artterapia és una vivència creativa que ajuda a les participants a trobar-se a elles mateixes, gràcies a les vivències i els sentiments que el procés creatiu ofereix. És un mètode que parteix del reconeixement de la capacitat creadora que totes i cadascuna de nosaltres portem dins d’una forma innata des de l’infantesa. De vegades, l’escàs nivell de comunicació entre individus i la manca d’expressió verbal per anomenar allò que ens passa ens pot portar a un aïllament en si mateix. L’Artterapia ens ofereix l’oportunitat d’expressar allò que no podem dir amb paraules d’una manera menys intrusiva.

A continuació trobareu detallats tres tallers diferents,

JO COM A DONA

Les expressions de les emocions mitjançant l’art ens pot ajudar a regular a gestionar-les.

•L’autoconeixement i l’autoestima
•Redueix l’estrès i l’ansietat
•Millorar l’estat de consciència, i l’atenció
•Emparedament

El Taller

El taller té una durada d’una hora i mitja on podreu expressar allò que no es pot dir amb paraules a través del procés de realització d’una obra. L’activitat consisteix en escollir una imatge que us representi i a partir d’aquesta imatge, pintar sense pinzells el vostre retrat en un mural. El punt diferencial és que ho haureu de fer proveïnt-vos de la vostra mà esquerra, si ets dretà, o de la dreta, en cas contrari. D’aquesta manera aconseguim enfrontar-vos a les diferents resistències i reflexions que sorgiran durant el procés i que faran obrir-se la vostra capacitat creadora i la vostra sensibilitat.

Preu: 250€+50€ de material

Places limitades màxim 10 persones.

ADOLESCÈNCIA. QUÈ SENTIM I PERQUÈ?

Les expressions de les emocions, mitjançant l’art, ens pot ajudar a regular-les

• Identificar sentiments i emocions.
• Crear un espai de diàleg i escolta.
• Afavorir les relacions de la persona amb el seu entorn.
• Promoure l’autoconeixement.

El Taller

El taller té una durada d¡una hora i mitja on els adolescents podran expressar-se sense paraules a través del procés de realització d’una obra. Consisteix en crear un objecte amb fang escoltant el nostre entorn, experimentar per un moment què se sent al manipular aquest material, on fem servir les mans connectant directament amb l’ésser primitiu que portem dintre; apropant-nos a la natura. Aquesta sensació normalment desperta incoscientment altres sentiments amb els quals intentarem connectar i escoltar. Aquesta activitat està totalment oberta a la capacitat creadora i a la sensibilitat creativa de cada participant.

Preu: 250€ + 40€ de material

Places limitades màxim 10 persones

SENTINT EN FAMÍLIA

Les expressions de les emocions mitjançant l’art ens pot ajudar a regular-les

•Conèixer i entendre les emocions dels nostres fills
•L’autoconeixement i l’autoestima
•Redueix l’estrès i l’ansietat
•Millora l’estat de consciència i l’atenció

El Taller

El taller te una durada d’una hora i mitja on tota la família pot expressar-se sense paraules a través del procés de realització d’una obra. Consisteix en crear un arbre passant per tota la seva evolució; des de la llavor fins arribar a ser arbre. És una activitat que requereix la participació de tot el nucli familiar amb la finalitat de prendre consciència de les claus per empatitzar amb els teus fills i escoltar les seves emocions. Els materials que utilitzarem són pintura, plastilina, retalls de revista i cola. Aquesta activitat està totalment oberta a la vostra capacitat creadora i a la vostra sensibilitat creativa.

Preu: 250€ + 40€ de material

Places limitades màxim 12 persones

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *