TASTOS D’OR, un nou cicle de tastos de vins al restaurant ‘El Cigró d’Or’

Notícies d'empresa

Els tastos, que es faran una vegada al mes, estaran conduïts pel sommelier del restaurant Ton Colet, distinguit com a Millor Sommelier de Catalunya 2022.

El cicle començarà amb dues sessions independents dedicades a la iniciació al tast de vins.

El restaurant El Cigró d’Or del xef gelidenc Oriol Llavina celebra el seu vintè aniversari estrenant un nou cicle de tastos mensuals, conduïts pel sommelier del restaurant Ton Colet, Millor Sommelier de Catalunta 2022.

ELS PRIMERS TASTOS D’OR

El nou cicle començarà dijous 20 d’octubre a les 19.30h amb la sessió ‘Iniciació al tast I’. En aquesta activitat, d’una hora i mitja de durada, es donaran les consignes bàsiques que cal tenir presents a l’hora de degustar un vi.

Té un cost de 25 € per persona i les inscripcions ja estan obertes a elcigrodor.com/tastos.

El dijous 17 de novembre, a la mateixa hora, es durà a terme la sessió ‘Iniciació al tast II’. El preu es manté a 25 € per persona i les inscripcions es podran fer a partir del dilluns 24 d’octubre, també a través de la pàgina web elcigrodor.com/tastos.

TON COLET, MILLOR SOMMELIER DE CATALUNYA 2022
Ton Colet es va formar en sumilleria a l’Escola dels Gremis de Restauració i d’Hotels de Barcelona. Abans de ser el sommelier del restaurant ‘El Cigró d’Or’, va estar vinculat professionalment a altres establiments del sector de la restauració, entre els quals destaca la gestió de la taverna del Vinseum i la seva feina a les sales de restaurants com ‘Arrels’ de Santa Margarida i els Monjos i ‘Cal Blay Vinticinc’ a Sant Sadurní d’Anoia.

En els darrers anys, ha combinat la seva feina als restaurants amb diverses col·laboracions a programes emesos a Penedès Televisió i Ràdio Vilafranca, així com als mitjans escrits ‘Lo+Barcelona’ i ‘B-Style’, o al blog de Bodegues Torres. També ha dirigit sessions de tast i ha fet diverses tasques relacionades amb divulgació d’aspectes relacionats amb el món del vi.

EL CIGRÓ D’OR: 2002- 2022
Des de juliol de 2002, i a partir del 2012 a Vilafranca, el restaurant El Cigró d’Or és un espai càlid i tranquil on gaudir de la bona cuina. Els productes protagonistes de la carta del Cigró d’Or són fidels al territori. El xef Oriol Llavina n’encén els fogons i, a la vista de tothom, ofereix una cuina amb consciència pels productes de proximitat i de temporada. Reivindica la cuina catalana posada al dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *