Tornem a les Fires de Maig!

Comunicats de premsa

Porta la teva empresa a les Fires amb la FEGP

La Federació Empresarial del Gran Penedès tindrà presència a les Fires de Maig 2023 de Vilafranca del Penedès amb un expositor propi els dies 12, 13 i 14 de maig.

L’objectiu que persegueixen les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès és esdevenir un aparador on empreses de diferents sectors puguin oferir els seus productes i serveis presentant, any rere any, les seves novetats a la població de Vilafranca i de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i el Garraf. 

És per això que des de la Federació Empresarial animem a tots els socis i sòcies a apropar-vos al nostre expositor situat al Pavelló de La Gamba per tal de deixar les vostres targetes de contacte, informació sobre els vostres serveis o empreses i aprofitar l’espai per compartir una estona amb els empresaris i empresàries del territori fent networking.

Apropa’t al nostre espai cada dia a l’#HoradelNetworking de 18h a 19h i aprofita per ampliar la teva xarxa de contactes. L’horari de les fires és cada dia de 10h a 21h.

Acosta’t per saber més sobre tots els serveis de la FEGP i els avantatges de ser soci. A més podràs participar al sorteig d’un reportatge audiovisual d’empresa i obtenir informació sobre dos nous projectes de la FEGP: l’Oficina de transició energètica i l’Oficina Acelera Pime Rural. 

Gaudeix de les Fires de Maig i treu-ne el màxim profit de la mà de la Federació Empresarial!

T’hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *