Torres nomenada la marca de vins més admirada del món 2022

Notícies d'empresa

La productora espanyola Familia Torres ha conservat la seva corona com a marca de vins més admirada del món després d’encapçalar la llista del 2022.

En el seu 12è any, The World’s Most Admired Wine Brands és una llista dels 50 productors de vi més admirats d’arreu del món. La llista és votada per una Acadèmia de principals compradors de vi, sommeliers, majoristes, propietaris de bars, Masters of Wine, escriptors i educadors de sis continents d’arreu del món.

Torres va impressionar l’Acadèmia per la seva consistència i qualitat i, amb seu a la regió catalana, també es va endur el premi de la marca de vins més admirada d’Europa.

L’editor de Drinks International Shay Waterworth va dir: “The World’s Most Admired Wine Brands 2022 mostra els productors més emblemàtics, innovadors i respectats del món. “Aconseguir un lloc en aquesta prestigiosa llista és un èxit seriós tenint en compte els milers de marques d’arreu del món i felicito a les que estan entre les 50 millors d’aquest any. Els productors escollits s’han guanyat el respecte de centenars de professionals del vi i experts d’arreu del món.”

Les marques europees van figurar 26 vegades a la llista, liderades tant per França com per Espanya amb nou marques cadascuna, mentre que Itàlia en va acumular quatre en total.

L’editor de Drinks International, Justin Smith, va afegir: “Estem encantats de premiar els èxits de les marques de vins més admirades del planeta. Enhorabona als cellers més ben classificats d’Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Australàsia i Àfrica i Orient Mitjà, i a totes les marques que apareixen a la nostra guia definitiva. Esperem seguir celebrant els èxits de productors de vins excepcionals en el futur”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.