Tot el que necessita saber de pèrgoles per fer front al fred

Notícies d'empresa

Ha arribat fred amb les baixes temperatures, tens un espai al teu habitatge ideal per gaudir del temps en família, però actualment no té funcionalitat necessària. Doncs gràcies a les nostres pèrgoles podràs habilitar qualsevol racó a la teva terrassa o jardí.

Les pèrgoles tenen aplicacions molt variades. Una d’elles és que ajuden a regular la temperatura de l’estada de manera natural, alhora que protegeixen de la radiació solar, la pluja, el vent o la neu.

A més, de ser una bona solució per crear zones a casa teva sense necessitat de fer obres, ja que se sustenten per una estructura pròpia.

Hi ha diverses opcions molt atractives, podem optar pels models següents:

Coberta de lames d’alumini que poden ser amb inclinació regulable per escollir la posició que més necessitis en aquell moment del dia i també poden ser retràctils per l’obertura completa del sostre. Aquest producte és per aquells que busquen un disseny el més minimalista possible. Gràcies a aquest sistema podràs deixar entrar la llum natural tant com ho necessitis.

Coberta plana o inclinada retràctil, aquest model té un disseny elegant i funcional gràcies a la coberta tèxtil lliscant, brinda la possibilitat de deixar passar la quantitat de llum exacta que es vulgui. El seu teixit és impermeable i protegeix les radiacions ultraviolades. Tot i ser una coberta tèxtil és resistent a la pluja i vent gràcies al seu sistema.

Coberta tèxtil retràctil que, malgrat la lleugeresa, garanteixen la màxima resistència davant del vent i la pluja. Disposen d’un sistema de tensat amb pistons de gas que manté l’estructura ferma i que no afecta la seva estètica minimalista. El seu teixit s’enrotlla guardant-lo en un cofre de manera silenciosa i ràpida.

Un dels avantatges és que pots incorporar diversos elements que faran encara més útil l’espai perllongant-ne l’ús diari com, per exemple: il·luminació led regulable, cortines decoratives, verticals, fins a un vidre per atorgar un tancament complet. El millor és que és igual com sigui el teu espai, ja que en totes les variants tenen la possibilitat de cobrir tant petites com àmplies dimensions.

Podràs veure i descobrir tots els exemples de pèrgoles i tendals instal·lats al nostre showroom. Anima’t a visitar-nos per ajudar-te a convertir el teu jardí o terrassa en un refugi relaxant, atractiu i sobretot funcional per a tota la família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *