Treu-li partit a la teva piscina durant tot l’any

Notícies d'empresa

La temporada de bany és molt curta i la major part de l’any la piscina queda abandonada i deixa de tenir utilitat. Si aquest és el teu cas, continua llegint i voràs com capbussar-se a la piscina en ple hivern no és una idea tant esbojarrada.

Possiblement quan el sol comença a escalfar has pensat que et ve de gust banyar-te a la piscina, però que l’aigua encara està massa freda per posar-hi un dit. Difícil de creure o no, és possible capbussar’t-hi durant tot l’any sense congelar-te.De vegades a certes persones els agradaria poder prolongar la temporada de bany uns quants mesos; en altres casos es desitjaria poder utilitzar la piscina tot l’any.

Una piscina es fa servir, en el millor dels casos, durant els mesos de juny a setembre. Amb una bomba de calor se’n podria prolongar fàcilment l’ús des d’abril fins a mitjans d’octubre, cosa que suposaria un increment de tres mesos d’ús, i fins i tot utilitzar-la tot l’any, depenent del tipus de bomba de calor que s’esculli.

En climatitzar la piscina, estaràs aprofitant molt més aquest espai i la inversió que hi vas fer.

QUE ÉS UNA BOMBA DE CALOR?
La teva piscina es pot dotar de dues maneres per gaudir-la el màxim de temps possible: amb una bomba de calor i/o una coberta. Amb la bomba de calor aconseguiràs la temperatura ideal per al bany durant tot l’any, i amb la coberta aconseguiràs mantenir-la.

QUINES SÓN LES SEVES VENTATGES?

 • TEMPERATURA DE L’AIGUA ÒPTIMA
  L’aigua de la piscina normalment sol estar fresqueta fins als dies més calorosos d’estiu. És complicat escalfar mitjançant la llum solar tants litres d’aigua. També hi influeix on està situada la piscina, si està més exposada o menys a la llum solar i al clima de la zona. Amb la climatització, aconseguim la temperatura ideal, independentment de si el dia és més o menys calorós. Aquest és el major avantatge que aconseguirem.
 • PERLLONGA EL TEMPS D’ÚS DE LA PISCINA
  Es passa de fer ús de la piscina durant els 2 o 3 mesos a gaudir-ne almenys 5 o 6 mesos o fins i tot l’any, en funció de les condicions meteorològiques i clima de la teva zona.
 • FÀCIL INSTAL·LACIÓ
  Qualsevol dels diferents sistemes de climatització que hi ha són senzills d’instal·lar. La bomba
  de calor és la més aconsellada en la gran majoria dels casos.
 • RENTABILITZAR LA PISCINA
  Una piscina coberta i climatitzada permet donar-ne més ús i transforma la despesa en inversió, i a més a més, incrementa el valor del nostre habitatge.
 • EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
  A més de ser un estalvi econòmic, redueix l’impacte sobre el medi ambient i permet estalviar consum d’aigua i consum d’electricitat.

Pot semblar car comprar una bomba de calor per climatitzar la piscina, però l’increment dels mesos d’ús de la piscina compensa sobradament aquesta despesa, es duplica o triplica el temps per gaudir de la nostra piscina, cosa que és, sens dubte, una inversió realment molt rendible. I això sense tenir en compte el valor afegit que dona aquest element a la vivenda. A més a més, ara pots col·locar màquines per calefactar la teva piscina sense necessitat de distància entre parets o plantes.

Si necessites assessorament per gaudir d’aquest espai tant meravellós, aquests són alguns dels recursos que fan servir a Nunue, si t’ha agradat la idea posa’t en contacte amb l’equip, segur t’aportaran més solucions adaptades a les teves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *