Últim dia per aprofitar el descompte del 20% a Jardiland Cubelles

Notícies d'empresa

Jardiland Cubelles ofereix retornar el 20% de l’import de la compra en productes per animals al teu compte de fidelitat.

Jardiland Cubelles és un centre de jardineria. La seva passió són les plantes, els animals i tot allò que les envolta. Ofereixen tot l’assessorament que necessiti el client per millorar la seva experiència i rebre consells dels millors professionals.

Hi podeu trobar plantes d’interior i exterior, mobles de jardí, barbacoes, estris de jardineria, tancaments, tot per decorar la llar. També tenen la seva pròpia secció d’animals de companyia: amb complements i alimentació per gossos, gats, ocells, peixos, rosegadors i rèptils. A més a més, disposen de servei de veterinaris amb el Centre Veterinari NEXO.

Dins del mateix recinte hi ha la secció “MUY MUCHO”, amb decoració i complements per a la llar amb una immillorable relació qualitat-preu.

En motiu de cap d’any, llencen aquesta promoció exclusiva que ofereix retornar el 20% de l’import de la compra en productes per animals al teu compte de fidelitat. L’oferta és vàlida des del 30 fins el 31 de desembre. La quantitat retornada es podrà gastar entre el 2 de gener i el 28 de febrer de 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *