Una representació de Dones d’Empresa convidades al Berguedà pel col·lectiu femení ACEBSuma

Comunicats de premsa Dones D’Empresa General

ACEB Suma és l’homoleg de Dones d’Empresa de la FEGP de la patronal amb seu a Berga

El Convent de Sant Francesc va acollir la trobada de la comissió de dones empresàries i directives, que va tenir com a convidada l’artista Lydia Canals, i fins on es va acostar una representació de Dones d’Empresa convidades al Berguedà pel col·lectiu femení ACEBSuma.

Elena Trilla, Eva Santos, Sílvia Domènech i Carme Gatell, d’esquerra a dreta en una foto durant l’acte

ACEB Suma vol acostar el lideratge en femení a tots els racons de la comarca. Per això, cada any organitza l’acte anual, obert al públic general, en un espai i municipi diferent del Berguedà. Enguany, l’escenari escollit és el claustre del Convent de Sant Francesc de Berga.

A banda dels parlaments i de detallar la memòria anual d’activitats de l’ACEB Suma, la comissió d’empresàries i directives de l’ACEB, enguany l’artista berguedana Lydia Canals es va encarregar de fer reflexionar als assistents sobre el paper de la dona en el món de l’empresa. Durant la trobada, es va presentar la nova escola del Berguedà per a empresaris i empresàries per donar eines per al lideratge i la gestió, una iniciativa conjunta de la comissió de l’ACEB i el Consell Comarcal del Berguedà que s’iniciarà durant la propera tardor.

L’acte va acabar amb un petit refrigeri i un espai de networking i de trobada entre els assistents.

La comissió de Dones d’Empresa, va mostrar la seva satisfacció pel tracte rebut que consolida les relacions que s’han establert en els últims temps entre els dos col·lectius, que vetllen per un marc professional equitatiu en l’ordre de possibilitats laborals i professionals.

Uns dies abans, una representació d’ACEB Suma també va participar a la 15a Trobada anual de Dones d’Empresa al Baix Penedès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *