uRock pot ajudar-te a seleccionar i implantar un programari de RRHH

Notícies d'empresa

Fa anys que es parla de transformació digital, i la veritat és que en aquest procés hi ha un llarg camí a recórrer, a més d’una bretxa enorme entre les empreses que estan sempre a l’avantguarda i les que sempre espremen una tecnologia gairebé obsoleta.

També cal tenir en compte que la transformació digital abasta molts àmbits, des de la formació en noves tecnologies i competències fins a la integració de sistemes, passant per un llarg etcètera de temes.

I com no podia ser d’una altra manera, també es parla de la transformació digital en la gestió de persones, a través d’aplicacions de programari específicament ideades per a això. Però la realitat és que aquest apartat continua sent l’eterna tendència de futur que no acaba de quallar.

En la trajectòria professional de diverses persones de uRock hi ha llargs períodes en els quals ens dediquem a la venda i implantació d’aplicacions informàtiques tipus ERP i CRM.

En què pot ajudar-te uRock?

A uRock desenvolupen la seva activitat en importants empreses distribuïdores i constructores de programari, i en aquesta època ja constaten que en el moment de posar en marxa un programari de gestió, la gestió de recursos humans rarament és una prioritat.

Són molts els factors que cal tenir en compte a l’hora de seleccionar un programari de gestió de persones; aprofitem un mòdul de *ERP existent, o busquem un programari específic? Quines funcions ha de tenir? Com evitar l’obsolescència de la inversió? Com assegurar-me que fa el que necessito? Necessito integració? De quin tipus? M’ajudarà a planificar el futur de la plantilla? Em permet detectar i retenir el talent? Estem preparats per a implantar-lo?… i un llarg etcètera.

I quan ens hem decidit (encara insegurs) les preguntes continuen; com ha de ser el contracte que se signarà amb el proveïdor? Com assegurar-se que no ens fallaran? Com fer el seguiment del projecte? i la seva coordinació?

uRock te professionals que conjuminen experiència en la selecció i implantació de programari de gestió i que alhora tenen un alt coneixement en la gestió de persones, per la qual cosa son el company de viatge perfecte si vols assegurar-te que prendràs la millor decisió quan seleccions un programari de gestió de persones i/o si vols tenir la millor direcció de timó en aquesta gran aventura.

Per això, si enguany et planteges seleccionar, contractar i/o implementar un nou programari de gestió de persones i tens dubtes, pots contactar amb uRock per compartir el vostres punts de vista sense compromís.

Llegeix l’article sencer de Josep Baijet, CEO de uRock, aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *