Vilarnau, el cava oficial del Trofeu Conde de Godó durant els propers quatre anys

Notícies d'empresa

Vilarnau va donar a conèixer dimenge 27 de març que els seus caves seran la beguda oficial del torneig de tennis Conde de Godó durant els propers quatre anys. El celler penedesenc va instal·lar una pista de tennis entre vinyes i va acollir un partit d’exhibició entre dos tenistes de renom. David Ferrer, extennista i actual director del torneig, es va enfrontar contra el tennista Tommy Robredo.

A més, durant la jornada Robredo va anunciar que en el proper torneig es retirarà. El tennista català va explicar que era una decisió que ja feia un any que meditava i que la pandèmia havia endarrerit. Segons admetia, volia retirar-se davant del seu públic i no en una pista buida per les restriccions.

Així mateix, Robredo va anunciar que en el seu futur es lligarà a les caves Vilarnau i que actuarà com a embaixador de la marca.

Per la seva banda, el gerent del celler, Damià Deas, es mostrava molt satisfet per poder ser patrocinador del torneig perquè creu que els valors del tennis i els de Vilarnau “van de la mà”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *