VNG Aparcaments ofereix els seus espais publicitaris a les empreses associades a la FEGP

Notícies d'empresa

VNG aparcaments és una Societat Anònima Municipal de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l’objecte social de construir, gestionar o explotar aparcaments en el subsòl i en superfície així com qualsevol activitat encaminada a la millora de la mobilitat, circulació, seguretat i disciplina viària i el transport.

En l’actualitat, VNG Aparcaments és titular de tres aparcaments a Vilanova i la Geltrú (Aparcaments Casernes, Charlie Rivel i Peixateria) i té la gestió del Aparcament de Renfe. D’altra banda, és titular de la concessió administrativa de la zona d’estacionament regulat de la ciutat. En total VNG Aparcaments gestiona 2.087 places de zona blava i 2.100 places en aparcaments soterranis o en superfície.

Actualment estan treballant per comercialitzar els diferents espais publicitaris dels seus aparcaments soterrats prioritzant els anunciants locals enfront altres operadors. Per aquest motiu, han realitzat un dossier amb les diferents localitzacions i preus que us adjuntem a continuació.

En cas que estigueu interessats, podeu contactar amb el seu gerent, Fermín Ortega (fortega@vilanova.cat), per tal de tenir més informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *