Xarxes de Telecomunicacions Alternatives esdevé el nou partner tecnològic del Club Esportiu Noia Freixenet

Notícies d'empresa

XTA i el CE Noia Freixenet han firmat un acord de col·laboració mitjançant el qual l’empresa tecnològica es converteix en el nou partner tecnològic del Club per aquesta temporada 2021/2022. La firma ha tingut lloc a les instal·lacions del CE Noia Freixenet comptant amb la presència de Ferran Andreu, president del club esportiu, i Jordi Bastardes, CEO de l’empresa XTA.

Aprofitant l’arribada dels serveis de fibra òptica a Sant Sadurní, XTA no ha volgut deixar passa l’oportunitat de reafirmar el seu compromís amb el territori oferint el seu suport amb un dels grans símbols representatius del municipi.

A més, per garantir una atenció personalitzada i propera, XTA obrirà una botiga a Sant Sadurní d’Anoia, a la Rambla Generalitat, 40, per ser més a prop de tots els veïns i veïnes.

Aquesta sinergia entre les dues entitats arrelades al Penedès permetrà unir esforços i arribar plegades molt més lluny.

XTA, és l’empresa penedesenca pionera en fer arribar cobertura d’Internet d’alta velocitat per fibra òptica i també per radiofreqüència a més d’una trentena de nuclis del Penedès i el Garraf. D’entre els seus abonats, compta amb particulars, empreses, així com associacions i entitats.

El Club Esportiu Noia Freixenet és un equip històric de l’hoquei sobre patins a Catalunya que ha estat fortament lligat a la Vila. És un club que dóna molta importància al treball de l’hoquei base, formant persones en els valors de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *