Xarxes de Telecomunicacions Alternatives esdevé el nou partner tecnològic del Club Esportiu Noia Freixenet

Notícies d'empresa

XTA i el CE Noia Freixenet han firmat un acord de col·laboració mitjançant el qual l’empresa tecnològica es converteix en el nou partner tecnològic del Club per aquesta temporada 2021/2022. La firma ha tingut lloc a les instal·lacions del CE Noia Freixenet comptant amb la presència de Ferran Andreu, president del club esportiu, i Jordi Bastardes, CEO de l’empresa XTA.

Aprofitant l’arribada dels serveis de fibra òptica a Sant Sadurní, XTA no ha volgut deixar passa l’oportunitat de reafirmar el seu compromís amb el territori oferint el seu suport amb un dels grans símbols representatius del municipi.

A més, per garantir una atenció personalitzada i propera, XTA obrirà una botiga a Sant Sadurní d’Anoia, a la Rambla Generalitat, 40, per ser més a prop de tots els veïns i veïnes.

Aquesta sinergia entre les dues entitats arrelades al Penedès permetrà unir esforços i arribar plegades molt més lluny.

XTA, és l’empresa penedesenca pionera en fer arribar cobertura d’Internet d’alta velocitat per fibra òptica i també per radiofreqüència a més d’una trentena de nuclis del Penedès i el Garraf. D’entre els seus abonats, compta amb particulars, empreses, així com associacions i entitats.

El Club Esportiu Noia Freixenet és un equip històric de l’hoquei sobre patins a Catalunya que ha estat fortament lligat a la Vila. És un club que dóna molta importància al treball de l’hoquei base, formant persones en els valors de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.