La sectorial de construcció inicia una ronda de contactes als Ajuntaments

Comunicats de premsa Construcció Projectes Impulsats Sectorials

Dimarts 06 de juliol, Vilanova i la Geltrú – Empresaris representants de la sectorial de construcció de la Federació Empresarial es van reunir amb els responsables d’urbanisme de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en la primera d’un seguit de trobades entre empresaris i els diferents consistoris de les tres comarques del Penedès i Garraf. 

Una representació de la sectorial de construcció de la Federació Empresarial, formada pel Sr. Eduard Brull, vicepresident de la FEGP i responsable de la sectorial, el Sr. Josep Orriols en representació del Col·legi d’aparelladors i arquitectes tècnics de l’Alt Penedès Garraf, i el Sr. Domingo Hernández, d’Edificacions Vilanova, es va reunir aquest dilluns amb el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Vilanova Sr. Xavier Serra i el Coordinador de l’àrea Sr. Josep Duran per iniciar una ronda de visites als Ajuntaments de les comarques, Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès.

La visita va servir per demanar agilització de tramitació de llicències, amb la voluntat d’afavorir la represa de l’activitat, i a la vegada que es puguin complir els terminis per accedir als ajuts dels Fons Europeus. Aquest tràmit permet fer propostes com els informes previs, així com propostes tècniques que facilitin el compliment de les normatives existents i en facilitin de noves.

La comitiva de la Federació va agrair la bona rebuda i predisposició per part de l’administració, que va agafar el compromís per treballar plegats.

El Pla parcial territorial Penedès és un altre objectiu que s’ha debatut, i emplaçant una nova trobada més àmplia amb l’empresariat de la Fegp, per poder traslladar a aquests, les seves inquietuds i compartir projectes de futur.

La Federació convocarà properament una nova trobada per debatre el Pla parcial Territorial Penedès, si hi esteu interessats, no deixeu d’enviar un correu a fegp@fegp.cat, per estar-ne informats directament.