Nit de l’Empresa

Foto de la Nit de l’Empresa 2021 al Saló Hispano Suïssa de la Finca Mas Solers, durant la conferència de Xavier Sala-i-Martín

La Nit de l’Empresa és l’acte anual més important de la Federació Empresarial del Gran Penedès. Celebra la trobada del teixit empresarial d’un territori unit per uns interessos comuns, impulsant la competitivitat del territori i creant xarxa per tal d’enfortir les aliances entre les empreses i les institucions.

Enguany la Nit de l’Empresa 2023 s’ha celebrat el dijous 27 d’abril a la Finca Mas Solers a Sant Pere de Ribes (Garraf).

Edició 2023

La Federació Empresarial del Gran Penedès va celebrar la Nit de l’Empresa 2023 el dijous 27 d’abril a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes. El conductor de la gala va tornar a ser el cunitenc Guillem Estadella i va comptar amb la presència de 420 persones.

Edició 2022

Foto durant el discurs de la presidenta de la FEGP a la Nit de l’Empresa 2022

La Federació Empresarial del Gran Penedès va celebrar la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2022 el dijous 16 de juny a la Casa Juvé&Camps, celler d’Espiells, a Sant Sadurní d’Anoia. L’acte, conduït pel comediant cunitenc Guillem Estadella, ha comptat amb prop de 350 convidats i una àmplia representació institucional del territori. 

Edició 2021

Un any més la Federació Empresarial del Gran Penedès va celebrar La Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2021, dijous 17 de juny a la Finca Mas Solers. Va comptar amb la ponència de l’economista Xavier Sala-i-Martín. L’acte, conduït per l’actor vilanoví Dafnis Balduz, va comptar amb més de 420 convidats i una àmplia representació institucional del territori. 

Partners FEGP: