Gala de premis FEGP

En el marc de la Nit de l’Empresa, la Federació Empresarial convoca els premis FEGP. Són uns guardons que tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i el Garraf, vinculades o no a la Federació Empresarial, que hagin excel·lit durant l’any anterior. Els guardonats rebran el prestigiós Duc, peça escultòrica de l’artista sitgetà Artur Duch, en reproducció numerada i signada per l’autor, acompanyat del corresponent diploma de reconeixement.

Premis FEGP

Convocatòria 2022

L’acte de proclamació i lliurament dels ducs tindrà lloc en el decurs de La Nit de l’Empresa, que es celebrarà el dia 16 de juny de 2022 a  la Casa Juvé & Camps  d’Espiells (Sant Sadurní d’Anoia) a les 19:00h

Per la seva banda, els col·lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa donen continuïtat als guardons de reconeixement a persones que hagin destacat com a promotores d’activitat empresarial.

S’incorpora com a primera edició el premi AEGECAT, que reconeix l’empresa associada al col·lectiu d’empreses de gestió d’esdeveniments i casaments, que hagi excel·lit en el decurs de l’any 2021

Totes les empreses, entitats i professionals associats a la FEGP poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional, sempre que es consideri que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis.

Proposa la teva candidatura.

El termini per proposar l’admissió de candidatures finalitzarà el dijous 22 d’abril  de 2022


Últimes publicacions