Gala de premis FEGP

Premis FEGP

En el marc de la Nit de l’Empresa, la Federació Empresarial convoca els premis FEGP. Són uns guardons que tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i el Garraf, vinculades o no a la Federació Empresarial, que hagin excel·lit durant l’any anterior. Els guardonats rebran el prestigiós Duc, peça escultòrica de l’artista sitgetà Artur Duch, en reproducció numerada i signada per l’autor, acompanyat del corresponent diploma de reconeixement.

Convocatòria 2023

Els Premis FEGP 2023 tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i el Garraf, vinculades o no a la Federació, que hagin excel·lit durant l’any 2022.

L’acte de proclamació i lliurament dels ducs tindrà lloc en el decurs de La Nit de l’Empresa, que es celebrarà el dia 27 d’abril de 2023 a la Finca Mas Solers a Sant Pere de Ribes (Garraf).

Per la seva banda, els col·lectius Dones d’Empresa, Joves d’Empresa i Aegecat donen continuïtat als guardons de reconeixement a persones que hagin destacat com a promotores d’activitat empresarial.

Totes les empreses, entitats i professionals associats a la FEGP poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional, sempre que es consideri que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis. Només cal omplir el corresponent formulari de Proposta de Candidatura.

El termini per proposar l’admissió de candidatures finalitzarà el dijous 16 de març de 2023.

Proposa la teva candidatura.


Últimes publicacions