Comerç sostenible

Assessorament gratuït per l’estalvi energètic a comerços i empreses de VNG

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú realitzarà gratuïtament assessorament a empreses i comerços de la ciutat perquè puguin estalviar en el consum elèctric. L’Agència Local de l’Energia en col·laboració amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) i l’associació Viu Comerç inicia una campanya per millorar l’eficiència energètica dels establiments i així reduir la despesa econòmica i contribuir a la reducció d’emissions de CO2.

La campanya preveu l’assessorament a quaranta comerços o empreses i la realització de deu auditories energètiques en aquells establiments on la millora pugui ser més gran. També es faran dos tallers informatius, un adreçat a comerços o empreses que tinguin menys de 15kW contractats i un altre pels de més de 15kW, explicant la campanya i donant consells per millorar l’eficiència energètica.

Els establiments que es vulguin adherir a la campanya ho podran fer mitjançant la Federació Empresarial del Gran Penedès, o mitjançant l’Associació comercial Viu Comerç. Els comerços i empreses participants hauran de manifestar la voluntat d’executar, com a mínim, dues de les mesures indicades a l’auditoria energètica.

Després de la prova pilot amb quaranta assessoraments i auditories, l’Ajuntament valorarà els resultats i la voluntat és estendre la iniciativa a tots els establiments comercials i activitats de la ciutat.

El dimarts 8 de febrer es va realitzar la presentació de la campanya per tal d’explicar més detalladament els objectius de la iniciativa i el seu funcionament. A continuació trobareu la presentació per consultar-ne la informació.

Últimes publicacions