SECTORIALS

Una seixantena d’empreses i col·lectius membres del consell d’entitats ha participat en la nova organització dels grups sectorials de la FEGP per acostar els serveis a les necessitats específiques de les empreses. Aquests grups s’han creat com a espais de debat i cooperació sectorial per fomentar el coneixement i contacte entre les empreses, amb l’objectiu d’avaluar possibilitats de cooperació i potenciar la visibilitat i influència externa.

Totes les sectorials estan obertes a la incorporació dels socis que vulguin aportar valor i enriquir el debat, i des de la direcció de la FEGP us animem a fer-ho per tal que els grups siguin el màxim de participatius i heterogenis. Les empreses que es vulguin incorporar en un o més grups només cal que enviïn un correu a direccio@fegp.cat.

La Federació Empresarial del Gran Penedès compta amb les següents sectorials:

Sectorial d’Indústria

Finalitat: Treballar per a la millora de la competitivitat de les empreses, a través de la mobilitat, els polígons industrials d’activitat econòmica i el Pla Nacional d’indústria.

Sectorial de Construcció

Finalitat: Constituir-se en un punt de trobada de tots els professionals del sector.

Sectorial de Serveis Empresarials

Finalitat: Dinamitzar l’activitat econòmica dels associats que es troben dins del marc d’activitats de serveis empresarials.

Sectorial d’Innovació

Finalitat: Fomentar la innovació en el territori a través de les empreses associades, proporcionar eines per facilitar la innovació i fer una difusió de totes les empreses que hagin portat a terme processos d’innovació rellevants en els seus sectors.

Sectorial de Comerç

Finalitat: Revivar els eixos comercials i coexistir amb els nous hàbits de compra online.

Sectorial de Turisme i Viticultura

Finalitat: Treballar en un pla de revitalització amb les administracions pertinents per coordinar a través de la FEGP accions de promoció turística del territori.

Sectorial de Tecnologia

Finalitat: Posar la tecnologia en el primer pla a les empreses i fer que la transformació digital sigui una realitat.


A part de col·laborar amb les diferents sectorials, des de la Federació Empresarial del Gran Penedès també donem soport als diferents col·lectius que volen formar part de la FEGP. En aquest sentit, actualment comptem amb 3 col·lectius: