Fòrum Gran Penedès

El Fòrum Gran Penedès, és un espai de trobada amb experts del més alt nivell en el seu àmbit (econòmic, polític i acadèmic). Inicialment organitzat en format esmorzar, itinerant en les comarques del Garraf i el Penedès, on es genera un debat entre els assistents i el convidat.

Tot i la pandèmia, aquests actes han agafat un nou format i s’han celebrat trobades com el Sr. Valentí Pich, president de la Comissió d’economia de Foment de Treball, o el Sr. Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, o el Sr. Oriol Amat, amb la ponència “La solució a la crisi de les empreses passa per facilitar-los diners per parl del Govern i no préstecs”.

Durant el 2022 vam reprendre els Fòrum Gran Penedès en format presencial, comptant amb les ponències del Sr. Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i l’Hble. Sra. Victòria Alsina, consellera d’Acció Exterior i Govern Obert.

El proper Fòrum Gran Penedès es celebrarà el dijous 14 de febrer a les 9.30h a Recaredo (Sant Sadurní d’Anoia)

Pròxims esdeveniments


Grup4 fegp

El Fòrum Gran Penedès és una trobada entre socis al voltant d’un ponent de referència en els àmbits econòmics, polítics i acadèmics, i compten amb el patrocini de l’assessoria Grup Quatre.


Últimes publicacions