Fòrum Gran Penedès

El Fòrum Gran Penedès, és un espai de trobada amb experts del més alt nivell en el seu àmbit (econòmic, polític i acadèmic). Inicialment organitzat en format esmorzar, itinerant en les comarques del Garraf i el Penedès, on es genera un debat entre els assistents i el convidat.

Tot i la pandèmia, aquests actes han agafat un nou format i s’han celebrat trobades com el Sr. Valentí Pich, president de la Comissió d’economia de Foment de Treball, o el Sr. Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, o el Sr. Oriol Amat, amb la ponència “La solució a la crisi de les empreses passa per facilitar-los diners per parl del Govern i no préstecs”.

El mes de desembre vam tornar a presentar el Fòrum Gran Penedès en format presencial, i ho vam fer amb el Sr. Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitvitat del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Properament més informació sobre els pròxims Fòrum Gran Penedès.

Castellanos Fòrum

Pròxims esdeveniments

There are no upcoming esdeveniments at this time.

Grup4 fegp

El Fòrum Gran Penedès és una trobada entre socis al voltant d’un ponent de referència en els àmbits econòmics, polítics i acadèmics, i compten amb el patrocini de l’assessoria Grup Quatre.


Últimes publicacions