Penedès Circular

#PenedèsCircular és un programa que convida a les empreses a iniciar un procés de transformació cap a l’economia circular i la simbiosi industrial com a estratègia per a la competitivitat i la reactivació econòmica. 

A partir d’actuacions de diferent format ajudarem a empreses i persones emprenedores que encara no estiguin en aquest camí a iniciar-s’hi, i també aportant valor i suport a les que ja han començat en l’economia circular amb projectes que millorin la seva transició cap a la circularitat.

Volem identificar quines necessitats i oportunitats hi ha en el teixit productiu de la comarca per poder fer la transició cap a l’economia circular. Per això volem conèixer que generen les empreses de la comarca (residus, processos tèrmics, logístiques i maquinàries desaprofitades…) per elaborar una diagnosi que després ens serveixi per elaborar un pla de treball que resulti útil i viable a nivell social, econòmic i ambiental. 

Aquest és un camí que cal recórrer amb tots el agents socio-econòmics. La col·laboració i la innovació són essencials en la transformació cap a l’economia circular.

Borsa de Subproductes

Fegp borsa subproductes

Si tens algun subproducte que creguis que es pot allargar la seva vida útil, pots penjar-ho a la plataforma perquè una altra empresa ho pugui aprofitar.

Si vols formar part o rebre més informació sobre aquest projecte, només ens ho has defer saber a fegp@fegp.cat o trucant al 938106700

Últimes publicacions

  • La FEGP participa al Marketplace del Penedès Circular

    La FEGP participa al Marketplace del Penedès Circular

    La FEGP participa al MarketPlace de Propostes d’Economia Circular a instància justament del projecte impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Penedès Circular (un programa que convida a les […]