La FEGP participa al Marketplace del Penedès Circular

Comunicats de premsa Indústria Innovació Penedès Circular Projectes Impulsats

La FEGP participa al MarketPlace de Propostes d’Economia Circular a instància justament del projecte impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Penedès Circular (un programa que convida a les empreses a iniciar un procés de transformació cap a l’economia circular i la simbiosi industrial com a estratègia per a la competitivitat i la reactivació econòmica).

La jornada destinada a presentar solucions sostenibles i circulars i crear sinergies entre empreses, té el suport de la Federació Empresarial que fa de pont entre coneixement i empresa amb la voluntat d’arribar a generar el residu 0. Tant és així, que la proposta de l’economia circular passa per l’objectiu final d’eliminar el residu mitjançant la inovació.

Moltes empreses de la FEGP han estat presents a l’acte, altres hi han exposat entre les 9h i les 14h, a les instal·lacions del Centre Àgora de Vilafranca del Penedès.

Destacar dues empreses, el projecte de Cafès Novell, amb les càpsules compostables com a solució a la introducció de la càpsula en el consum diari de cafè, aquí amb la innovació s’ha permès a la firma de cafès no generar residu. Una altra, Mobles Oficina d’ocasió, que ha cedit mobiliari reciclat per els expositors, a tots els espais opcupats per l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *