Proposta de candidatura

Fins al 30 d’abril, els associats a la FEGP poden proposar una o vàries candidatures, bé siguin d’ells mateixos o bé de qualsevol altra empresa o entitat que coneguin. Només han d’omplir el formulari corresponent. Si es vol proposar més d’una candidatura es pot omplir el formulari tantes vegades com siguin necessàries.

• No suposa cap compromís. El fet de proposar la candidatura d’una altra empresa o entitat no compromet a res ni suposarà més feina. Les propostes rebudes seran tractades de manera confidencial.

• Més endavant, quan s’aprovin les candidatures proposades, es demanarà a les empreses o entitats que optin a premi que argumentin o acreditin els mèrits de la candidatura. Aquestes disposaran d’un nou termini per al lliurament de documentació impresa o digital.

Us recordem les diferents categories:

  1. Premi FEGP a la Internacionalització
  2. Premi FEGP a la Innovació
  3. Premi FEGP a l’Estratègia de Comunicació
  4. Premi FEGP a la Emergència Climàtica
  5. Premi FEGP al Compromís Social
  6. Premi FEGP a la Formació
  7. Premi Estela Dones d’Empresa
  8. Premi Jove d’Empresa
  9. Premi AEGECat

PROPOSTA GRAN PREMI FEGP

Al següent botó trobareu el formulari per proposar-te com a guanyador del Gran Premi FEGP o proposar a una empresa que creguis que s’ho mereix.

PROPOSTA DE CANDIDATURA A LES DIFERENTS CATEGORIES

Al següent botó trobareu el formulari per proposar-te com a guanyador d’un premi FEGP o proposar a una empresa que creguis que s’ho mereix. Recordeu que només podeu suggerir una empresa per categoria al formulari.