Proposta de candidatura

Fins al 16 de març, els associats a la FEGP poden proposar una o vàries candidatures, bé siguin d’ells mateixos o bé de qualsevol altra empresa o entitat que coneguin. Només han d’omplir el formulari corresponent. Si es vol proposar més d’una candidatura es pot omplir el formulari tantes vegades com siguin necessàries.

• No suposa cap compromís. El fet de proposar la candidatura d’una altra empresa o entitat no compromet a res ni suposarà més feina. Les propostes rebudes seran tractades de manera confidencial.

• Més endavant, quan s’aprovin les candidatures proposades, es demanarà a les empreses o entitats que optin a premi que argumentin o acreditin els mèrits de la candidatura. Aquestes disposaran d’un nou termini per al lliurament de documentació impresa o digital.

Us recordem les diferents categories:

Gran Premi FEGP 2023 (categoria única)

  1. Premi FEGP a la formació
  2. Premi FEGP a la Internacionalització
  3. Premi FEGP a l’Empresa innovadora 
  4. Premi FEGP a la Estratègia de comunicació
  5. Premi FEGP Emergència Climàtica
  6. Premi FEGP al Compromís Social
  7. Premi Estela Dones d’Empresa
  8. Premi Jove d’Empresa
  9. Premi AEGEcat

Consulta els detalls de cada categoria aquí

PROPOSTA GRAN PREMI FEGP 2023

Premi a la millor empresa amb seu al Gran Penedès que es caracteritzi per la seva trajectòria a partir de la innovació, el progrés competitiu, la internacionalització, el creixement social, l’increment del volum de negoci i l’augment de plantilla, així com els aspectes contributius en relació amb el seu sector d’activitat i el seu entorn comunitari. Aquesta categoria serà valorada pel Jurat i tindrà en compte les empreses que hagin estat més proposades i, a partir d’aquesta selecció, emetrà el seu veredicte.

Vols proposar a alguna empresa? Envia un correu a comunicacio@fegp.cat amb la teva proposta..

PROPOSTA DE CANTIDATURA A LES DIFERENTS CATEGORIES

Al següent botó trobareu el formulari per proposar-te com a guanyador d’un premi FEGP o proposar a una empresa que creguis que s’ho mereix. Recordeu que només podeu suggerir una empresa per categoria al formulari.

Aquest contingut és només per a usuaris registrats.
Accès socis | Fes-te soci