VNG Empreses cibersegures

VNG. Empreses cibersegures és una campanya adreçada a indústries, comerços i negocis amb seu a Vilanova i la Geltrú per tal de millorar la seguretat dels seus entorns digitals. El projecte consistirà en oferir tests d’autodiagnòstic, formació presencial i en línia, material informatiu, una jornada específica i auditories gratuïtes, durant els mesos de març i abril.

DEFINICIÓ

El primer element de la campanya és un test d’autodiagnòstic del nivell de seguretat. Aquest test es podrà contestar en línia, i donarà un diagnòstic de la situació en l’àmbit de la ciberseguretat de l’empresa.

La segona eina és un llibre de bones pràctiques sobre la ciberseguretat a Vilanova i la Geltrú, un punt de partida, guia bàsica de la ciberseguretat per a les empreses. Aquest document estarà a disposició de qui el necessiti amb indicacions per millorar la seguretat del seu negoci. El llibre va acompanyat d’un cartell de conscienciació dels riscos de la ciberseguretat en l’entorn empresarial.

El moment destacat de campanya serà una jornada sota el titol “Preparat per al ciberatac: Jornada de ciberseguretata empresarial” el 23 de març, amb representació de l’Agència Catalana de Ciberseguretat i empreses expertes en el tema. Al llarg de dia s’explicaran les últimes tecnologies disponibles i es debatrà sobre bones pràctiques en ciberseguretat.

Aquesta jornada es complementarà el mes d’abril amb una jornada de formació gratuïta, i també una sèrie de píndoles en línia, per aquelles persones que no puguin assistir a la formació presencial.

Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que compta amb la col·laboració de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neàpolis, l’Oficina Municipal d’Empresa, la Diputació de Barcelona i ADQA.

OBJECTIUS

Aquest projecte treballa per assolir els següents objectius:

  • Informar a les empreses dels riscos de la ciberseguretat
  • Facilitar informació sobre bones praxis en ciberseguretat
  • Realitzar autodiagnòstics en ciberseguretat a les empreses
  • Realitzar formacions presencials i en vídeo
  • Subvencionar auditories en ciberseguretat
  • Organitzar un esdeveniment sobre ciberseguretat empresarial

PROPERS ESDEVENIMENTS