Borsa de Treball

La FEGP ofereix un servei exclusiu de Borsa de treball per satisfer les demandes de perfils laborals de les diferents empreses de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.

Aquest apartat s’estructura en tres blocs, les empreses associades que tenen una demanda i per tant, han d’omplir un formulari estrictament confidencial. Aquest servei és gratuït per les empreses associades.

Una segona part, és la de candidats interessats en entrar a formar part de la borsa de treball de la Federació, per tal que sempre que sorgeixi una oferta, s’envii a l’empresa el seu perfil com a candidat.

Una tercer secció que permet veure les ofertes vigents.

* Tots els candidats han d’estar registrats per optar a l’oferta.

* Les empreses no associades que volen fer ús el servei, ho poden fer enviant un correu a comunicacio@fegp.cat.

Accedeix a la borsa de treball

Vols accedir a alguna d’aquestes ofertes?

Borsa de Pràctiques

Aquesta eina vol donar a conèixer l’oferta formativa de la comarca, ser un espai de trobada entre empreses i centres educatius, i de recerca de llocs adients on els i les alumnes puguin fer pràctiques.

La Borsa de pràctiques i formació es posa a l’abast de les persones, les empreses i els centres formatius, amb un doble objectiu:

Millorar l’accés a la informació dels recursos d’ocupació i formació de la comarca
Millorar l’accés a l’oferta de pràctiques de les empreses del Garraf
Les empreses cerquen perfils laborals molt específics i les pràctiques són un canal molt adequat per a una futura inserció laboral.

Amb aquesta eina volem facilitar l’accés al món de l’empresa a persones que s’estan formant, i alhora, oferir el seu talent a les empreses, mitjançant una relació de pràctiques en els centres de treball.

Teniu tota la informació directament en aquest enllaç.

Pacte per a l’Ocupació del Garraf

FEGp Diputacio
Fegp Genralitat