Automoció

El Consell Comarcal del Garraf i la Federació Empresarial del Gran Penedès es comprometen a treballar conjuntament per donar suport al sector de l’automoció

El 22 de març, s’ha constituït la Taula de l’Automoció del Garraf, amb l’objectiu de determinar les necessitats d’aquest sector i d’elaborar una estratègia conjunta per a impulsar-lo. La Taula està formada per actors públics i privats del Garraf, representants d’empreses que formen part de la cadena de valor del sector, així com altres agents que contribuiran a fer la diagnosi de necessitats.

Aquesta acció forma part del projecte de suport a l’automoció que impulsa la Diputació de Barcelona per pal·liar els efectes negatius de la crisi del sector, i que coordinen conjuntament el Consell Comarcal del Garraf i la Federació d’Empresaris Penedès Garraf, en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf. 

Durant aquesta primera sessió s’ha presentat l’estudi de les necessitats formatives del sector de l’automoció al Garraf.

Llegir estudi

La teva empresa forma part del sector de l’automoció i vols estar informat?

INFORMACIÓ D’INTERÈS

>> Pla d’acció del servei d’assessorament i consultoria als Consells Comarcals en l’àmbit del sector de l’automoció a la Província de Barcelona. Ajuts Reindustrialització 2022.

>> Bases Reindustrialització, outplacement, relocalització, noves inversions i adquisició empreses en dificultat. Convocatòries 2022.

Últimes publicacions