Automoció

El Consell Comarcal del Garraf i la Federació Empresarial del Gran Penedès es comprometen a treballar conjuntament per donar suport al sector de l’automoció

El 22 de març, s’ha constituït la Taula de l’Automoció del Garraf, amb l’objectiu de determinar les necessitats d’aquest sector i d’elaborar una estratègia conjunta per a impulsar-lo. La Taula està formada per actors públics i privats del Garraf, representants d’empreses que formen part de la cadena de valor del sector, així com altres agents que contribuiran a fer la diagnosi de necessitats.

Aquesta acció forma part del projecte de suport a l’automoció que impulsa la Diputació de Barcelona per pal·liar els efectes negatius de la crisi del sector, i que coordinen conjuntament el Consell Comarcal del Garraf i la Federació d’Empresaris Penedès Garraf, en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf. 

1a Sessió: Constitució Taula · 23 de març 2022

Durant aquesta primera sessió s’ha presentat l’estudi de les necessitats formatives del sector de l’automoció al Garraf.

Llegir notícia · Llegir estudi · Acta

2a Sessió · 24 de maig 2022

A la segona sessió s’ha realitzat una dinàmica per detectar quines són les necessitats formatives que requedeix el sector a la comarca.

Llegir notícia

3a Sessió · 20 de setembre 2022

La Taula de l’Automoció del Garraf es reuneix per tercera vegada per fer una valoració dels resultats de les dues sessions anteriors i presenta una proposta formativa a curt termini.

Llegir notícia


La teva empresa forma part del sector de l’automoció i vols estar informat?

INFORMACIÓ D’INTERÈS

>> Pla d’acció del servei d’assessorament i consultoria als Consells Comarcals en l’àmbit del sector de l’automoció a la Província de Barcelona. Ajuts Reindustrialització 2022.

>> Bases Reindustrialització, outplacement, relocalització, noves inversions i adquisició empreses en dificultat. Convocatòries 2022.

Observatori – Tendències · 30 de desembre del 2022

Observatori – Ajudes · 15 de desembre del 2022

Observatori – Tendències · 1 de desembre del 2022

Últimes publicacions