Grup d’Energia

En moments com els que estem vivint, les empreses més que mai necessiten solucions que afavoreixin la seva activitat. El cost de l’electricitat és un dels principals frens per a la competitivitat de les empreses, particularment dels sectors industrial i turístic. La millor manera de reduir la factura elèctrica és a través de la compra agregada: un grup d’empreses consumidores amb capacitat de negociar les millors condicions

El Grup d’Energia impulsat per la FEGP representa l’estalvi directe en la teva factura d’electricitat, sigui quina sigui la teva quota actual. 

A l’hora de comprar l’energia és del tot determinant tenir capacitat de negociar per obtenir els millors preus de mercat. Entre tots, sumant la capacitat de consum d’uns i altres, s’obtenen les millors condicions.

Per tot això, us volem demanar que prengueu en consideració formar part del Grup de compra d’Energia de la FEGP, tal i com ho han fet una cinquantena de socis fins ara.

Com funciona?

El cost de l’electricitat és un dels principals frens per a la competitivitat de les empreses, particularment dels sectors industrial i turístic. La millor manera de reduir la factura elèctrica és a través de la compra agregada: un grup d’empreses consumidores amb capacitat de negociar les millors condicions.

Fins ara, l’experiència del grup, ens ha demostrat que les empreses que s’hi han adherit han pogut comprovar com la factura elèctrica es reduïa de manera significativa. En el darrer any podem afirmar que els seus membres han aconseguit un estalvi mig del 10% respecte a la compra individualitzada i que tots han disposat de l’assessorament de l’empresa Idonium Energy en la revisió de les seves condicions contractuals , així com en l’optimització dels seus contractes.

Qui ho pot sol·licitar?

La participació al grup de compra d’energia és oberta exclusivament a totes les empreses associades a la FEGP.

Idonium Energy és l’empresa delegada per la FEGP per gestionar El Grup d’Energia i defensar els interessos energètics del col·lectiu. Aquesta direcció tècnica garanteix que tots els socis puguin tenir una atenció especialitzada i molt propera, al seu abast i en tot moment.

Només és un servei de millora de preu?

Gràcies al Grup d’Energia disposeu d’un gestor de l’electricitat. Des d’Idonium, us ajuden a resoldre tots els dubtes sobre el llenguatge de la vostra factura d’electricitat i en el cas de la situació d’excepcionalitat que estem vivint amb el #Covid19, fan la gestió  per demanar la suspensió temporal dels subministraments elèctrics que recull el RDLl 11/2020, si així ho sol·liciteu a fegp.energia@idonium.com .

Què he de fer per inscriure’m, si ja soc soci/a de la FEGP?

Nosaltres ens encarreguem de fer els tràmits sense cap cost. Per tramitar-ho necessitem que remeteu a fegp.energia@idonium.com:

  • NIF o CIF del titular del contracte
  • Factura de la llum actual
  • Nº de compte on domiciliar els rebuts de la llum
  • Email per rebre les factures electròniques
  • Telf per tramitar la contractació.

Vols que ens posem en contacte? Fes-ho ara en el següent enllaç

I si no soc soci, però hi estic interessat?

Heu de posar-vos en contacte amb la FEGP on us explicarem els avantatges i serveis de que disposa la Federació. Us animem a visitar la nostra web www.fegp.cat i contactar personalment  amb nosaltres a través de fegp@fegp.cat o bé per telèfon 93 810 67 00.


Informació exclusiva pels socis

Aquest contingut és només per a usuaris registrats.
Accès socis | Fes-te soci


Què n’opina el soci que ha fet ús del servei?

El canvi ha estat positiu, hem estalviat poc perquè pel que sembla ja ho teníem força bé, però tal com estan les coses qualsevol estalvi és bo. Esperem que com més siguem comprant en conjunt, millors condicions tindrem en un futur.

També tenir en compte que hem continuat rebent ofertes d’altres comercialitzadores i cap ha millorat l’oferta que tenim amb el grup de compra. Per tant, seguim i quants més siguem, millor per a tots.

Estem MOLT SATISFETS amb la tasca que esteu fent des de FEGP defensant a les empreses associades tant en el mercat de l’energia com en altres qüestions, i més ara amb la crisi sanitària que estem vivint. GRÀCIES.

Podem comentar, que la nostra experiència amb el grup de compra ha estat molt positiva ja que a part de trobar el millor preu en el mercat elèctric, sempre hem trobat el suport i  l’ajut en qualsevol tema tant siguin dubtes de facturació , lectures i interpretacions del comptador…

La persona amb la qual tenim contacte es l’Elisabet, que sempre ens ho ha fet molt fàcil tot.

El nostre dia a dia està dedicat a la gestió de l’empresa, i per a petites empreses és difícil negociar un bon preu de l’energia ja sigui pel temps o pel poc volum a negociar que disposem.

Per tant, el fet de poder anar en grup a buscar millors condicions en la compra d’energia elèctrica ens ha ajudat a trobar un millor preu durant tots aquests anys. Nosaltres continuem.

Per a qualsevol informació addicional que us calgui no dubteu en posar-vos en contacte amb la FEGP: fegp@fegp.cat i 93 810 67 00.