Carles Gaig és un referent de la gastronomia catalana. Mereixedor d’una estrella Michelin durant prop de 30 anys, és considerat un clàssic entre els seus clients i un mestre entre els seus col·legues.
És hereu d’una tradició que es va iniciar a finals del segle XIX, quan la família va obrir una fonda al barri d’Horta de Barcelona. Amb el pas dels anys s’ha convertit en una institució, pel seu respecte a les receptes clàssiques i la seva especial atenció al producte: “Faig una cuina que té com a base la cuina tradicional catalana. Per avançar, cal mirar a al passat” afirma. Una cuina tradicional i respectuosa, on prima la matèria primera.
A la nova ‘Cuina Gaig – Casa Torner i Güell’ de Vilafranca, el xef proposa alguns dels millors plats del receptari tradicional català i alguns dels seus clàssics com els ‘Macarrons del Cardenal’ o els ‘Canelons Gaig’. Sabors d’extraordinària personalitat, identificats amb el territori i la seva idiosincràsia, acompanyats de vins i caves amb DO Penedès.
14.05.2021