Dissabte, juliol 27, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació campanya “VNG Comerç sostenible”

8 de febrer de 2022 @ 14:30 - 15:30

 

En els darrers mesos hem vist com el preu de l’energia s’ha incrementat considerablement a les nostres llars, i ara veiem com també aquest increment d’electricitat s’ha traslladat als nostres comerços i a la indústria.

Per poder ajudar al petit comerç i a les Pimes, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant l’Agència Local de l’Energia, preveu realitzar una prova pilot adreçada als comerços de Vilanova i la Geltrú, adherits a La FEGP i a Viu Comerç, amb l’objectiu de conèixer com podem reduir la seva despesa energètica.

La iniciativa preveu desenvolupar un seguit d’assessoraments energètics, auditories energètiques i tallers, o xerrades  gratuïtes. En funció d’uns requisits establerts es determinarà el tipus de recurs que es podrà disposar.

Informar-vos que l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la col·laboració de la Federació Empresarial del Gran Penedès i de l’Associació Viu Comerç voldria convidar-vos a una sessió informativa per conèixer en que consisteix la prova pilot, adreçada a comerços i PIMES, que té per objectiu ajudar aquest col·lectius a reduir la despesa energètica.

Data: dimarts 8 de febrer de 2022

Horari: De 15h30 a 16h30

Modalitat: Virtual

Organitza: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Col·labora: Viu Comerç i Federació Empresarial del Gran Penedès

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Data:
8 de febrer de 2022
Hora:
14:30 - 15:30
Categoria d'Esdeveniment:
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari és de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que serà respost el més aviat possible.