
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
馃煣Sumilleria i maridatge
25 d'abril de 2022 @ 8:00 - 30 de maig de 2022 @ 12:00

Data: els dilluns 25 d鈥檃bril, 2, 9, 23 i 30 de maig.
Horari: de 9h a 13h
Durada: 20 hores
Modalitat: Presencial
Formador: Xavier Viles
Preu: curs subvencionat
Objectius generals del curs
Descriure les diferents caracter铆stiques organol猫ptiques dels vins emprant un vocabulari espec铆fic i saber relacionar-los amb el menjar m茅s adequat.
Contingut general del curs
Definici贸 del tast. (vocabulari espec铆fic).
Condicions per la degustaci贸.
Les temperatures del servei.
Conservaci贸 del producte.
Les t猫cniques de tast aplicaci贸 dels sentits. (Fases de la degustaci贸)
- La fase visual.
- La fase olfactiva.
- La fase gustativa.
El maridatge entre el vi i el menjar.