Dissabte, juliol 27, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Digitalitza’t: Fonaments bàsics de la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning

23 de març de 2022 @ 14:00 - 17:00

Us convidem a la propera sessió del Digitalitza’t amb Jordi González Sabaté, que se centrarà en explicar els fonaments bàsics de la Intel·ligència Artificial i Machine Learning.

Aquesta jornada està adreçada a perfils interessats en l’aplicació de tècniques de tecnologies en la Indústria, com gestors de projectes d’IT, directors d’operacions, directors de seguretat corporativa o enginyers de processos.

L’objectiu d’aquesta sessió és introduir la base matemàtica de les 3 tasques més importants del ML: regressió, classificació i clustering; explicar de les mètriques i de l’avaluació d’experiments per a entendre i interpretar correctament els resultats obtinguts; exemplificar casos d’ús de la plataforma Kaggle amb Jupyter Notebooks.

Després de la intervenció del ponent, obrirem un torn de preguntes amb els assistents.

Data: dimecres 23 de març

Hora: de 15h a 18h

Modalitat: Vitual (Zoom)

Ponent: Jordi González Sabaté és investigador del Centre de Visió per Computador i professor titular del departament de Ciències de la Computació de la UAB, així com co-fundador de diverses start-ups com Care Respite o Visual Tagging Services.

Podeu confirmar la vostra assistència en el següent enllaç.

INSCRIPCIÓ

Mostra els detalls

Data:
23 de març de 2022
Hora:
14:00 - 17:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari és de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que serà respost el més aviat possible.