Dissabte, juliol 27, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Innovació per créixer · Oportunitats de negoci en el metavers

20 d'octubre de 2022 @ 9:15 - 10:45

Innova Penedès és un projecte impulsat pel Servei de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Mancomunitat Penedès Garraf. L’objectiu principal del programa és formar i acompanyar les empreses de l’Alt Penedès en el procés d’implantació de la innovació en les seves organitzacions.
El projectes s’emmarca dins dels projectes singulars de suport al teixit productiu de la Diputació de Barcelona.

Una de les accions previstes dins el marc del programa és la organització d’un cicle de webinars i/o sessions presencials dirigides a les empreses per tal de donar resposta a les seves necessitats en els àmbits de la tecnologia i la innovació.

La FEGP hi participa organitzant 5 sessions de formació i sensibilització en les temàtiques de digitalització a les empreses.

 

SESSIÓ 2: Oportunitats de negoci en el metavers

Data: dijous 20 d’octubre

Lloc: Centre Àgora (Vilafranca del Penedès)

Hora: de 9.15h a 10.45h

Preu: Gratuït

Ponent: Cesc Llauradó

Cesc Llauradó, un jove emprenedor que fa dos anys, quan ningú parla va de metavers va emprendre el seu segon projecte, funden aquest cop Welme una plataforma d’streaming VR, tenint clar que les tecnologies immersives liderarien el futur.

La ponència del Cesc tractarà principalment de com aplicar tecnologies immersives, com a solució i innovació a qualsevol empresa, tractant també com s’ha viscut l’evolució del sector i el gran tòpic de metavers durant l’últim any, posant sobre la taula cap on conduir tot aquest nou camí.

 

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Data:
20 d'octubre de 2022
Hora:
9:15 - 10:45
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari és de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que serà respost el més aviat possible.