Dissabte, juliol 27, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Innovació per créixer · Conceptes clau per guanyar en màrqueting digital

3 de novembre de 2022 @ 9:15 - 10:45

Innova Penedès és un projecte impulsat pel Servei de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Mancomunitat Penedès Garraf. L’objectiu principal del programa és formar i acompanyar les empreses de l’Alt Penedès en el procés d’implantació de la innovació en les seves organitzacions.
El projectes s’emmarca dins dels projectes singulars de suport al teixit productiu de la Diputació de Barcelona.

Una de les accions previstes dins el marc del programa és la organització d’un cicle de webinars i/o sessions presencials dirigides a les empreses per tal de donar resposta a les seves necessitats en els àmbits de la tecnologia i la innovació.

La FEGP hi participa organitzant 5 sessions de formació i sensibilització en les temàtiques de digitalització a les empreses.

 

SESSIÓ 3: Conceptes clau per guanyar en màrqueting digital

Data: dijous 3 de novembre

Lloc: Centre Àgora (Vilafranca del Penedès)

Hora: de 9.15h a 10.45h

Preu: Gratuït

Ponent: Magalí Benítez

Conceptes clau per a guanyar en màrqueting digital.
Vivim un moment apassionant pel màrqueting. El món postpandèmia ha accelerat la digitalització del màrqueting, ha expandit l’ecommerce i ha creat, així, noves expectatives per aquests canals digitals. És molt probable que la teva empresa hagi previst més inversió per accions en màrqueting digital i també ens trobem en un moment d’inflexió per saber com arribar als consumidors ideals de manera eficient i rendible, gestionant infinitat de dades i, alhora, ajustant-nos a les preferències de privacitat dels usuaris i la nova regulació de cookies.

En aquesta sessió parlarem dels reptes del màrqueting digital en aquest 2022 i proposarem les claus per a dissenyar una estratègia de màrqueting digital integrada en l’estratègia del negoci.

 

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Data:
3 de novembre de 2022
Hora:
9:15 - 10:45
Categories d'Esdeveniment:
,

Recinte

Centre Àgora
Plaça l'Àgora, 1
Vilafranca del Penedès, Barcelona 08720 Espanya
+ Mapa de Google
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari és de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que serà respost el més aviat possible.