Concert solidari ’50 anys de Tubular Bells’, el 4 de febrer a l’Auditori Eduard Toldrà

Notícies d'empresa

La mítica composició de Mike Oldfield Tubular Bells, una fita de la música electrònica i minimalista, fa 50 anys aquest 2023. El curs passat, la formació Ensemble Hotel Música Viva, del Conservatori Municipal Mestre Montserrat de VNG, dirigida pel professor José Luís Bieito, va preparar un recital al voltant d’aquesta peça, juntament amb altres composicions del mateix estil minimalista. L’actuació acadèmica va tenir lloc a finals de curs al mateix Conservatori. Ara, gràcies a la col·laboració dels músics que integren aquest grup, i amb el suport del Conservatori Mestre Montserrat, de l’Auditori Eduard Toldrà i de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, aquella proposta arriba a l’Auditori de VNG com a Concert Solidari a benefici dels programes socials de la Fundació Sant Antoni Abat.

El ‘Concert Solidari 50 anys de Tubular Bells’ tindrà lloc el pròxim dissabte, 4 de febrer, a les 19 h, a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. L’acte és patrocinat per l’empresa vilanovina Destilerías MG, que sufraga les despeses del concert. Així, la totalitat dels diners recaptats es destinaran directament als programes socials d’acollida a persones en risc d’exclusió social i de voluntariat de la Fundació. Pots aconseguir les teves entrades a través d’entrapolis.com, fent clic aquí. El donatiu és de 7 euros. També des d’una hora abans del concert, al mateix Auditori.

L’Ensemble està integrat en aquesta ocasió per Ton Soler (Piano), Júlia Mercader (percussió), Jordi Mestres (contrabaix i baix elèctric) i José Luís Bieito (guitarra). A banda de l’arranjament de ‘Tubular Bells’ per a aquest inusual quartet, oferiran diferents peces dels compositors Steve Reich, Simon Jeffes i Ton Soler, entre altres. I també alguna sorpresa final. No et perdis aquest concert tan especial i col·labora amb la tasca social de la Fundació Sant Antoni. T’esperem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *