El celler de Sant Pau d’Ordal organitza un maridatge de vins 100% Xarel·lo amb propostes gastronòmiques singulars
El diumenge obre la temporada del Wine Bar amb música en viu i nova carta
Sant Pau d’Ordal. febrer 2023.- Albet i Noya organitza per aquest diumenge, 5 de febrer, un tast de
vins molt especial amb les cinc referències 100% xarel·lo que la marca de vins ecològics té
actualment al mercat.
Des del ja popular i jove Curiós Xarel·lo (es podrà tastar en primícia l’anyada 2022) fins a les dues grans novetats del celler: el xarel·lo brisat El Bosc Negre 2019 i el multipremiat Clàssic Penedès El Corral Cremat 2012, un vi escumós amb més de 10 anys de criança escollit pels premis Decanter com un dels 50 millors vins del món. No hi faltaran altres clàssics com el vi blanc de criança El Fanio 2021 o el vi escumós elaborat amb el mètode ancestral i sense sulfits afegits, l’Efecte xarel·lo.
Música en viu i noves propostes al Wine Bar
El tast anirà maridat amb diferents opcions gastronòmiques de proximitat i amb alt valor social que passaran a formar part de la nova carta del Wine Bar. Precisament, per presentar aquestes noves propostes, després del tast hi haurà música en viu al celler. Entre els nous plats de la carta s’hi podrà trobar, entre altres, elaboracions de Mallart amb Gall Negre del Pendès, patés de la marca Es-Impefect, botifarres d’autor de Ca l’Estevet, formatges Xerigots o opcions veganes de Väcka.
El tast de xarel·los començarà a les 10:30h i té un cost de 35€ per persona (inclou cinc vins i cinc tapes gastronòmiques). L’entrada al Wine Bar i al concert (a partir de les 12:30h) és gratuïta.