Dissabte, juliol 27, 2024
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornada projecte de “Suport a l’ocupació en el sector de l’hostaleria – Treball i futur en Hostaleria i Restauració”

28 de febrer de 2023 @ 9:00 - 12:00

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sitges, amb la col·laboració de la FEGP i la Cambra de Comerç de Barcelona, promou un projecte de suport a l’ocupació en el sector de l’hostaleria i la restauració entre els mesos de febrer i maig amb l’objectiu de contribuir a cobrir les ofertes de treball del sector.

El projecte està orientat a reflexionar sobre el moment actual del sector i impulsar mesures i solucions, entre totes les parts implicades: administració, associacions/entitats i empreses de l’hostaleria i la restauració. Compartir la preocupació de les necessitats sociolaborals sorgides, després que moltes persones hagin canviat de sector laboral arran de la Covid-19.

La iniciativa programa des de febrer fins al maig, un conjunt d’accions com jornades per a empreses i treballadors/res, càpsules formatives i entrevistes ràpides (Cara a Cara) entre empreses i treballadors/res.

El projecte inclou aquesta jornada de sensibilització i informació dirigida a empresaris i professionals de l’hostaleria i la restauració, per tal de contextualitzar el moment actual, amb la participació de les empreses i altres entitats/ professionals del sector.

Data: dimarts 28 de febrer

Lloc: Miramar Centre Cultural (Sitges)

Hora: de 9h a 12h

Programa:

  • 9 – 9:15 h. Arribada dels assistents.
  • 9.15 – 9.30 h. Presentació de la jornada.
    Benvinguda a càrrec , Zuleima Capo, Presidenta del Club de Tast del Gremi d’hostaleria de Sitges i del Regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, Sr.Guillem Escolà.
  • 9.30 – 10.45 h. Present i futur després del COVID i de la nova regulació laboral.
    Taula-debat: experiències i opinions d’empreses del sector: Hotel MiM Sitges, La Pícara, Los Vikingos, Hotel Majestic, Can Blay.
    Modera: Alejandro Eguía (Gerent del Gremi d’Hostaleria de Sitges)
    Torn de preguntes dels assistents
  • 10.45 – 11.30 h. Nous reptes del sector de l’hostaleria i la restauració. A càrrec del Gremi d’Hostaleria, la Cambra de Comerç i de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).
    Torn de preguntes dels assistents.
  • 11.30 – 11.45 h. Tancament de la jornada a càrrec del regidor Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, Sr.Guillem Escolà.
  • 11.45 h Networking i esmorzar (cafè/infusió/pasta)

Amb la col·laboració de: Federació Empresarial del Gran Penedès, Cambra de Comerç de Barcelona

Amb el suport dels ajuntament i altres ens públics en el marc del Pacte per l’Ocupació del Garraf

 

Em vull inscriure

Mostra els detalls

Data:
28 de febrer de 2023
Hora:
9:00 - 12:00
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Obrir el xat
Et podem ajudar?
El nostre horari és de 8h a 17h de dilluns a dijous i de 8h a 14h els divendres. Fora d'aquest horari ens podeu deixar un missatge, que serà respost el més aviat possible.