Èxit de la Festa de la Verema a Avgvstvs Forvm

Notícies d'empresa

La Festa de la Verema marca cada any a Avgvstvs Forvm l’inici de la collita del raïm, i ho fa de la millor manera possible: el comparteix amb els nostres visitants, que viuen, per un dia, l’oportunitat de submergir-se en una jornada de verema al celler. Una de les cites més esperades de la nostra oferta d’enoturisme que, un any més, va esgotar totes les places disponibles.

Més d’una trentena de persones van gaudir el 2 de setembre passat de la que va ser la sisena edició de la Festa de la Verema al nostre celler al Vendrell. Malgrat la sequera que condiciona tant la viticultura aquest any arreu de Catalunya (i tot i la pluja que, irònicament, va treure el nas durant la festa), la celebració va ser una oportunitat perfecta per compartir les sensacions i il·lusions de l’època de la verema i complementar-les amb un dinar maridat, per descomptat, amb els nostres vins del Penedès Avgvstvs.

Com sempre, els participants en aquesta activitat d’enoturisme al Penedès van poder participar en la collita del raïm, malgrat que un xàfec (que va ser més que benvingut per les nostres vinyes) va obligar a aturar-lo una estona. La meteorologia, però, no va afectar el desenvolupament de la jornada ni va impedir celebrar un dels moments més esperats per tots: el premsat del raïm amb els peus, amb la qual cosa es va recuperar la tècnica tradicional que ja aplicaven els romans a les terres del Penedès fa dos mil anys. Una experiència única que, a Avgvstvs Forvm, revivim cada any als terrenys per on antigament hi passava la Via Augusta.

DINAR AL DEGVSTA

Aquest any la Festa de la Verema es va complementar amb un dinar a l’espai gastronòmic Degvsta, en què els participants en aquesta visita enoturística tan especial van poder tastar una mostra de la cuina de quilòmetre zero desenvolupada pel xef Jordi Guillem, i amb un protagonisme molt important dels vinagres agredolços Forvm. Complementats, a més, amb una selecció dels vins Avgvstvs.

Un any més, a Avgvstvs Forvm volem agrair a totes les persones que van compartir amb nosaltres la Festa de la Verema, especialment en un any tan complicat com aquest, en què la sequera ens ha obligat a avançar aquesta celebració al calendari. L’ambient familiar i de diversió que vam viure ens ha permès omplir-nos d’energies positives que, de ben segur, ens ajudaran molt durant aquesta temporada de verema i en el procés d’elaboració dels nostres vins i vinagres.

Viu tu també una experiència d’enoturisme única al Penedès amb les nostres visites al celler al Vendrell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *