Emotiva estrena de “Viaje de vuelta al Yo” a Font Fregona

Notícies d'empresa

Emotiva estrena de “Viaje de vuelta al Yo” a Font Fregona, l’Espai Terapèutic i Educatiu per a joves amb trastorns mentals, trastorns de conducta, addiccions i patologia dual.

Un emotiu esdeveniment que va marcar el final del curs dels joves en procés de recuperació al nostre Espai Terapèutic i Educatiu Residencial on van tenir l’honor de presentar “Viaje de vuelta al Yo”, una commovedora obra de teatre basada en el llibre de poemes d’Adriana Bertran Anía.

La representació, que va tenir lloc al Centre de Font Fregona, va ser el resultat de mesos de dedicació i esforç per part dels joves participants com a part de la teràpia que reben durant el seu procés de recuperació. L’obra, inspirada en els profunds i emotius poemes de Bertran, va explorar continguts d’autoconeixement, transformació i superació personal.

Un dels punts culminants de l’esdeveniment va ser el vídeo sorpresa que la pròpia poetessa Adriana Bertran Anía, va gravar i enviar per encoratjar als joves en el seu procés de recuperació i donar-los les gràcies per donar vida a l’escenari als seus poemes, versos i paraules a través de la interpretació. La seva presència va afegir un emotiu nivell d’emoció i significat a l’acte.

“Aquesta obra representa un testimoni viu del poder de la creativitat i l’art com a eines terapèutiques”, va comentar Fina Moreno, directora del centre. “Els joves que han treballat en aquesta producció no només han demostrat el seu talent artístic, sinó també la seva resiliència i determinació en el seu viatge cap a la recuperació”.

L’obra va ser rebuda amb una ovació de tots els presents, que incloïa familiars, amics, professionals del centre i altres membres de la comunitat. La història de transformació i auto acceptació que es va explicar a l’escenari, va ressonar profundament en tots els presents.

“Viaje de vuelta al Yo” és un testimoni commovedor de la capacitat de curació a través del teatre terapèutic i la importància de l’auto exploració en el procés de recuperació. El Centre Terapèutic se sent orgullós d’acompanyar a aquests joves en el seu viatge cap a la recuperació i espera amb entusiasme futurs projectes creatius que continuïn inspirant i guarint.

“Aquesta activitat, va més enllà del joc dramàtic. Ha permès treballar la comunicació interpersonal, reforçar la seguretat i l’autoestima, gestionar l’ansietat, treballar la dicció, el llenguatge corporal, l’empatia… Però sobretot, explorar i expressar sentiments.”, va comentar Xesca Arqués, psicopedagoga del centre que va idear i dirigir l’obra.

Per obtenir més informació sobre el nostre Espai Terapèutic i Educatiu residencial així com organitzar xerrades informatives per a la prevenció i detecció de trastorns mentals, trastorns de conducta, addiccions i patologia dual, podeu contactar amb Imma Benages al telèfon +34 938 97 11 28

www.fontfregona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *