Acció Preventiva guanya per tercer any consecutiu el premi European Award 2023

Notícies d'empresa

Acció Preventiva, consultora catalana en Prevenció de Riscos Laborals, va rebre el passat 29 de novembre a l’Hotel Ritz de París el premi The European Award 2023 en la categoria de Prevenció de Riscos Laborals.

Fins allí van acudir Xavier Pladevall –CEO de Acció Preventiva, Especialista en Prevenció de Riscos Laborals, i un dels 10 millors experts mundials en rendibilitat preventiva-, Fátima Jiménez –Responsable de l’Àrea Territorial de Acció Preventiva i Especialista en Riscos Psicosocials- i Iván Ortega –Business Controller- per a recollir el guardó. Durant el discurs d’agraïment, Xavier va voler posar en valor el treball diari de tot el seu equip i va dedicar aquest reconeixement a tots ells.

Per part seva, l’organització va reconèixer la reeixida trajectòria de més de 12 anys de Acció Preventiva, lloant el seu compromís envers la seguretat i salut laboral i situant-la com una de les consultores més capdavanteres a nivell nacional.

Fins a dia d’avui, i fent tàndem amb Europreven, ofereix un servei preventiu integral sota una metodologia pròpia denominada “Changing Your Prevention”, basada en deu palanques de canvi que incideixen directament en el lideratge preventiu i la percepció del risc del treballador. Però, sens dubte, la seva marca característica és la innovació i el progrés, la qual cosa els permet estar sempre a l’avantguarda de les últimes novetats i tendències del sector. A tall d’exemple, destaca la recent creació d’una nova aplicació mòbil que la consultora ha desenvolupat per a facilitar la gestió de l’activitat preventiva en les seves empreses clients.

Per tot això, Acció Preventiva va ser una de les protagonistes de la III Edició dels European Awards, un esdeveniment emblemàtic en l’escena empresarial que reconeix el talent i la dedicació dels professionals europeus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *