Condicions de compra i Cancel·lació

1. **General**

   – Aquests termes de venda i cancel·lació s’apliquen a tots els cursos, tant presencials com en línia, i a les entrades per a esdeveniments venuts per FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS.

2. **Compra de Cursos i Entrades**

   – En realitzar una compra a la nostra plataforma, el client accepta aquests termes i condicions.

   – La confirmació de la compra s’enviarà per correu electrònic, incloent detalls del curs o esdeveniment.

3. **Política de Cancel·lació per a Cursos**

   – **Cursos en Línia:** Els clients tenen dret a cancel·lar la seva inscripció dins dels 14 dies posteriors a la compra, sempre que el curs no hagi estat iniciat.

   – **Cursos Presencials:** Els clients poden cancel·lar la seva inscripció fins a 30 dies abans de la data d’inici del curs, rebent un reemborsament complet. Cancel·lacions realitzades entre 30 i 15 dies abans de l’inici del curs comportaran una penalització del 50% del cost total. No s’ofereixen reemborsaments per cancel·lacions realitzades amb menys de 15 dies d’antelació.

4. **Política de Cancel·lació per a Esdeveniments**

   – Les entrades per a esdeveniments són reemborsables fins a 30 dies abans de l’esdeveniment. No s’ofereixen reemborsaments per cancel·lacions realitzades amb menys de 30 dies d’antelació, tret que l’esdeveniment sigui cancel·lat o reprogramat per FÒRUM  EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS.

5. **Modificacions i Cancel·lacions per Part de l’Empresa**

   – FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS es reserva el dret de modificar o cancel·lar cursos o esdeveniments per raons justificades. En cas de cancel·lació, s’oferirà un reemborsament complet o la possibilitat d’assistir a una data alternativa, si aplica.

6. **Responsabilitats del Client**

– Els clients són responsables de verificar la data, hora i lloc dels cursos o esdeveniments. FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS no és responsable de les despeses incorregudes a causa de la no assistència.

7. **Canvis en els Termes i Condicions**

   – FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS es reserva el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment.

8. **Drets d’Imatge en Cursos i Esdeveniments**

   – Durant els cursos i esdeveniments organitzats per FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS, es podrien prendre fotografies i gravar material audiovisual.

   – En participar en els nostres cursos o esdeveniments, els assistents atorguen a FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS el dret d’utilitzar aquestes imatges i gravacions en materials promocionals, publicitaris o educatius, incloent però no limitat a, pàgines web, xarxes socials, fulletons i presentacions.

   – FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS es compromet a utilitzar aquest material respectant la privacitat i la dignitat dels participants.

   – Els participants que no desitgin ser fotografiats o gravats han d’informar-ho per escrit a FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS abans de l’inici del curs o esdeveniment.

   – FÒRUMEMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS s’esforçarà en respectar les

 preferències dels participants, però no pot garantir l’absència completa d’aparició en material incidental.

9. **Propietat Intel·lectual**

   – Tot el material proporcionat en els cursos i esdeveniments, incloent però no limitat a textos, gràfics, logotips, imatges, gravacions d’àudio i vídeo, és propietat de FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS o s’utilitza sota llicència apropiada. Aquest material està protegit per drets d’autor i altres lleis de propietat intel·lectual.

   – Els participants poden utilitzar els materials proporcionats durant els cursos i esdeveniments exclusivament per a ús personal i no comercial. No està permès la reproducció, distribució, modificació, transmissió o ús d’aquest material per a fins públics o comercials sense el consentiment exprés per escrit de FÒRUM EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS.