Gaudeix d’una vida més activa i saludable amb NAW CrossFit

Notícies d'empresa

NAW CrossFit és un espai d’entrenament funcional que té com a objectiu ajudar a la seva comunitat a gaudir d’una vida més activa i saludable. Ho fem a través de l’entrenament de força i l’entrenament d’alta intensitat, oferint tant classes de CrossFit i les seves variants com de Fitboxing i Entrenament Personal.

El CrossFit és un entrenament funcional complet que treballa tots els grups musculars donant prioritat als moviments naturals del cos. Ajuda a augmentar la massa muscular, millora la salut cardiovascular, l’estat d’ànim i ajuda a prevenir certes malalties. a muscular, millora la salut cardiovascular, l’estat d’ànim i ajuda a prevenir certes malalties. T’expliquem més aquí: https://www.nawcrossfit.com/post/crossfit-un-deporte-de-fuerza-completo-y-saludable

El Fitboxing és un entrenament HIIT molt divertit en el que, en sessions de 45′, cremes moltes calories i treballes la força, combinant cops a un sac de boxa i exercicis funcionals al ritme de la música. La millor manera d’alliberar tot l’estrès. A través de l’entrenament personal ajudem les persones a assolir els seus objectius, creant plans personalitzats i acompanyant-los durant tot el trajecte.

Tampoc ens podem oblidar d’una part fonamental per tenir una millor salut, la nutrició. Per això, a NAW col·laborem amb una nutricionista esportiva que ajuda la comunitat a aconseguir els seus objectius a través d’una bona alimentació.

A NAW totes les nostres activitats són amb grups reduïts, la qual cosa ens permet oferir sempre una atenció personalitzada per part d’un professional de l’esport. A més a més, els entrenaments estan basats en una programació evolutiva, permetent als atletes millorar de manera contínua, sense importar el seu nivell inicial.

A NAW creiem que l’esport i la nutrició juguen un paper crucial en la prevenció de malalties i problemes de salut. Però no només ens hem de centrar en la prevenció, també en ajudar aquells pacients amb malalties cròniques a tenir una millor qualitat de vida a través de l’esport. No es tracta només de viure més temps, sinó de fer-ho amb més qualitat de vida.
La comunitat i l’ambient del centre és una de les coses més importants perquè la gent se senti còmoda fent esport. Compartir entrenaments amb altra gent et permet estar més motivat i aconseguir els teus objectius.

NAW està ubicat en una nau industrial reconvertida en un centre de fitness, en el Polígon Industrial els Massets de Bellvei, a 2 km del Vendrell, 6km de Calafell i 4km de l’Arboç. Animem a tota la comunitat de la zona del Baix Penedès a practicar esport activament, sigui al nostre centre o d’altres, o fent esport a l’aire lliure gaudint dels espais naturals que ens envolten.

Si voleu provar alguna de les nostres activitats ho podeu fer de manera gratuïta omplint el formulari a la nostra web: https://www.nawcrossfit.com/contacto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *