La Dona és Actualitat presenta el projecte DHIESDONA contra la violencia de gènere

Notícies d'empresa

L’objectiu principal de DHIDESDONA és crear consciència i proporcionar suport a les víctimes de violència a través de la producció i difusió de contingut educatiu i de sensibilització

El Projecte DHIDESDONA és una innovadora iniciativa dedicada a combatre la violència de gènere mitjançant l’ús de plataformes audiovisuals. Una de les peces centrals d’aquest projecte és la col·laboració amb “La Dona és Actualitat”, una plataforma compromesa amb la sensibilització i l’educació sobre qüestions de gènere.

L’objectiu principal de DHIDESDONA és crear consciència i proporcionar suport a les víctimes de violència de gènere. Això s’aconsegueix a través de la producció i difusió de contingut educatiu i de sensibilització, utilitzant eines audiovisuals que arribin a una àmplia audiència.

El Projecte DHIDESDONA espera aconseguir un canvi significatiu en la percepció i gestió de la violència de gènere. En augmentar la visibilitat de les històries i proporcionar recursos educatius, es busca empoderar les víctimes, prevenir futurs casos de violència i fomentar una societat més equitativa i justa.

El compromís de “La Dona és Actualitat” i el Projecte DHIDESDONA amb la lluita contra la violència de gènere és un pas essencial cap a un futur lliure de violència. A través del poder del contingut audiovisual, aquesta iniciativa no només educa, sinó que també inspira i dóna suport a aquelles persones que més ho necessiten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *