Gestinet factura 3,5 milions en informàtica per a empreses

Notícies d'empresa

L’empresa Gestinet, especialitzada en serveis de manteniment informàtic, ha tancat l’exercici 2023 amb uns ingressos de 3,5 milions d’euros, una xifra que enguany preveu incrementar fins als 5 milions.

FOTO: La Vanguardia

La companyia Gestinet, amb seu a Vilafranca del Penedès, vol guanyar terreny amb serveis de ciberseguretat dirigits a empreses i administracions, la seva clientela habitual des que va iniciar les seves marxes en el 1998.

Des de llavors, la companyia ha crescut a través del boca a boca, però no hauria arribat tan lluny sense els seus esforços per posicionar-se en Google com a empresa d’informàtica. “Actualitzem sovint el nostre contingut en la web i invertim en posicionament SEO”, comenta Josep Maria Vives, fundador i director general de Gestinet, qui assegura que més del 60% dels clients arriben a través d’internet.

Actualment, la companyia treballa per a 600 clients, principalment a Catalunya, però també a la resta d’Espanya, on es va expandir fa tres anys. “Sempre he estat un empresari inquiet i amb ganes de créixer, fins i tot en els inicis quan ningú entenia com funcionaven els mòdems d’internet”, apunta el propietari.

Amb 40 persones en plantilla, i plans per a arribar a les 60 a final d’any, la companyia va registrar un EBIDTA (benefici brut) de 900.000 euros aproximadament, el 25% sobre el total d’ingressos. “Tenim recursos per a créixer. Acabem d’invertir en unes noves oficines a Vilafranca. Volem reivindicar el paper i el potencial del teixit empresarial de fora de Barcelona”, comenta.

A més, Gestinet està oberta a créixer a través d’adquisicions de petits competidors de Catalunya. Al mateix temps, Vives es mostra obert a vendre el negoci si troba una gran empresa complementària que li permeti expandir-se ràpidament en el mercat.

VIA LA VANGUARDIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *