L’hotel Estela de Sitges ens proposa un juliol ple d’activitats

Notícies d'empresa

Sopars amb música, concurs de dibuix infantil, exposicions i ofertes especials per gaudir d’aquest estiu

Des d’aquest mes de juliol cada divendres la terrassa del Restaurant Iris es converteix en un escenari perquè gaudeixin d’un sopar únic amb música en viu. Assaboreix el nostre deliciós menjar mentre escoltes les melodies dels nostres músics en viu. La combinació perfecta per a una nit inoblidable!

Reserva la teva taula ara i vine a gaudir d’una nit màgica amb nosaltres!

Aquest estiu torna el nostre concurs de dibuix infantil perquè els més petits de la casa es converteixin en artistes per un dia! Si vens a menjar al nostre Restaurant Iris o a allotjar-vos al nostre hotel, amb nens de fins a 12 anys podreu participar en el nostre concurs de dibuix infantil i aconseguir una estada gratis.

Encara sense plans per a l’estiu? Aprofita la nostra oferta d’estiu i estalvia un 10% sobre la nostra Tarifa Flexible Web. Prepara’t per a tornar a gaudir del sol i de la platja als millors preus. Oferta vàlida fins al 30 d esetembre per a reserves de 3 nits o més.

Aquest estiu veuen a descobrir l’exposició d’Alicia Morant, una talentosa artista que captiva amb la seva habilitat per a fusionar textures i crear obres que desperten els sentits. Des de les seves peces més delicades fins a les més audaces, la imaginació i la creativitat s’entrellacen en cada llenç.

Disponible fins al 31 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *