Banc de Sabadell i la FEGP renoven el seu acord de partenariat

Comunicats de premsa FEGPComunicació

L’entitat financera, que col·labora des de fa anys amb la FEGP, reafirma el seu compromís amb els empresaris del Garraf i el Penedès i oferirà nous avantatges per als associats

Vilanova i la Geltrú, 23 de juliol 2024. La Federació Empresarial del Gran Penedès i Banc Sabadell han renovat el seu acord de partenariat amb la signatura d’un nou conveni de col·laboració que té la voluntat d’oferir nous avantatges a les empreses associades.

A la signatura del conveni han estat presents la Sra. Neus Lloveras, presidenta de la FEGP, i el Sr. Joel Díaz, director regional de Tarragona i Garraf de Banc Sabadell.

El nou acord de col·laboració recorda al soci que disposa d’una targeta del col·lectiu de la Federació Empresarial amb un seguit d’interessants avantatges individuals i extensible a familiars dels treballadors. El conveni signat posa també l’accent en el col·lectiu d’autònoms, comerços i negocis, que tindran condicions de contractació especials amb l’objectiu de facilitar el seu creixement empresarial. Una de les novetats és que Banc Sabadell abonarà el 10% de la quota d’associat dels nous clients durant el primer any. Altres punts destacats del nou conveni són l’estalvi en les comissions de les targetes, un servei d’assistència jurídica gratuïta telefònica i avantatges a l’hora de contractar els TPV adaptats a la tipologia i mida del negoci.

Consulta aquí els avantatges com a soci de la FEGP.

El programa de partenariat estratègic de la FEGP es proposa a un nombre molt reduït de companyies, seleccionades pel seu valor corporatiu i per ser referents en les bones pràctiques empresarials, així com per la seva actitud de compromís amb la responsabilitat social i promoció de la sostenibilitat.

Sobre la Federació Empresarial del Gran Penedès

La Federació Empresarial del Gran Penedès és una organització sense ànim de lucre, formada per un miler d’empreses associades en règim assembleari, que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal. La FEGP és una entitat que manté un compromís amb el seu entorn social i econòmic i que entén com a prioritari el progrés de l’entorn, en tant que beneficia el conjunt de ciutadans i entitats que hi conviuen i garanteix el futur de les activitats que s’hi desenvolupen.

Sobre Banc Sabadell

Banc Sabadell, quart grup bancari privat del sistema financer espanyol, és una entitat fermament compromesa amb els territoris on té presència, amb la seva gent, les seves empreses i negocis i les institucions que les representen. La sostenibilitat i l’impacte del canvi climàtic s’han convertit, també, en un pilar estratègic que es basa en 4 eixos: avançar com a Entitat sostenible, acompanyar els clients en la transició cap a una economia sostenible, oferir oportunitats d’inversió que contribueixin a la sostenibilitat i treballar junts per una societat sostenible i cohesionada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *