Escena 4.0 s’uneix a la Federació Empresarial del Gran Penedès per impulsar la revolució cultural i tecnològica

Notícies d'empresa

L’empresa especialiatzada en el sector cultural integra la tecnologia avançada en les arts escèniques.

Escena 4.0 és una startup que lidera la transformació del sector cultural mitjançant la integració de tecnologia avançada en les arts escèniques. Desenvolupem experiències immersives utilitzant eines com la realitat augmentada, la realitat virtual i altres innovacions digitals, amb l’objectiu de redefinir la manera en què el públic interactua amb la cultura i l’art. El nostre projecte es dirigeix tant a institucions culturals com a empreses tecnològiques, creant sinergies que fomenten la innovació en moviment i l’evolució de les ciutats intel·ligents.

En aquest context, la nostra incorporació a la Federació Empresarial del Gran Penedès ens obre noves oportunitats de col·laboració amb empreses locals i nacionals, permetent-nos establir aliances estratègiques i enfortir el nostre posicionament dins del teixit empresarial de la regió. Estem convençuts que aquesta aliança ens ajudarà a accelerar el creixement del projecte, alhora que contribuïm a impulsar la innovació i la cultura com a motors de desenvolupament regional.

Amb la nostra participació a la Federació, volem generar noves oportunitats de negoci, atraure inversors i establir-nos com a referent en la revolució cultural i tecnològica. Estem entusiasmats per formar part d’aquesta comunitat empresarial i estem segurs que aquesta col·laboració serà clau en el nostre camí cap a l’èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *