La planta de DS Smith al Penedès, líder en optimització de consum d’aigua amb solucions innovadores

Notícies d'empresa

En els darrers cinc mesos s’ha aconseguit un estalvi de 1.900 m³ d’aigua

En un entorn on l’escassetat d’aigua s’ha convertit en una preocupació creixent, la planta de DS Smith Packaging al Penedès ha fet un pas al capdavant amb una solució innovadora que redueix significativament el seu consum d’aigua sense afectar les operacions. Davant el risc d’estrès hídric a Catalunya, la planta s’enfrontava al desafiament de disminuir la seva petjada hídrica de manera sostenible.

Un equip multidisciplinari compost per experts en enginyeria, manteniment i qualitat va prendre la iniciativa i va desenvolupar un sistema de recirculació d’aigua que permet reutilitzar l’aigua tractada en la planta d’aigües residuals. Aquesta solució innovadora ha generat resultats impressionants en tan sols cinc mesos, amb un estalvi de 1.900 m³ d’aigua, equivalent al volum de dues piscines municipals.

Aquest assoliment no sols compleix amb les noves normatives ambientals, sinó que també reforça el compromís de DS Smith amb la sostenibilitat, reduint el seu impacte ambiental i els costos operatius. Carlos Alonso, Responsable de Manteniment i Enginyeria, va expressar: “El compromís amb la sostenibilitat ens ha permès trobar solucions innovadores que beneficien tant a la nostra empresa com al medi ambient.”

Aquest projecte és un exemple més dels esforços continus de DS Smith Packaging per integrar la sostenibilitat en totes les seves operacions. La planta de Penedès s’ha convertit en un referent en la reducció de l’ús de recursos hídrics, demostrant que les solucions responsables no sols són possibles, sinó que aporten grans beneficis tant per al negoci com per al planeta.

En un món on els recursos naturals són cada vegada més escassos, iniciatives com aquesta són fonamentals per a garantir un futur sostenible. DS Smith Packaging està liderant el camí cap a l’optimització del consum d’aigua amb solucions innovadores, establint un estàndard per a altres empreses i contribuint a la preservació del nostre valuós recurs hídric.erveis que oferim podeu visitar la nostra pàgina web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *