Reserva el teu lot de Nadal amb Simón Coll

Notícies d'empresa

Sorprèn els teus clients i treballadors amb les propostes més dolces

Prepara’t pel Nadal i impressiona als teus empleats, clients o proveïdors amb el nostre catàleg de xocolates per a regalar Simón Coll i Xocolata Amatller.

Descobreix les nostres cistelles de xocolata, caixes de bombons amb elegants dissenys, assortits de xocolata i moltes més opcions perfectes per a cada ocasió. Explora una àmplia varietat de preus que s’adapten a qualsevol pressupost que tinguis al cap.

Esdeveniments i regals corporatius

El bombó de xocolata amb llet i praliné d’avellana pot ser clau en els teus esdeveniments i l’elecció ideal per a regalar en les festes. La clau de l’èxit d’una festa sempre recau en l’elegància i la sofisticació que es respira. El nostre bombó està presentat en delicades caixes, perfectes com a detall en els teus esdeveniments d’empresa o per a agrair al teu equip el treball fet durant l’any.

Oficines i reunions

Ja sigui per a generar un ambient càlid en les teves reunions d’equip, rebre als teus clients amb un detall especial o afegir un toc dolç a esdeveniments corporatius, els nostres dispensadors de mini xocolates són l’opció ideal. Amb un disseny elegant i funcional, aquests dispensadors no sols amenitzen les diferents trobades, sinó que també reforcen una experiència memorable per als teus clients i col·laboradors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *