🟩Manipulació d’aliments i seguretat alimentària.
desembre 16 @ 9:30 - desembre 17 @ 12:30
Més detalls…
Manipulació d’aliments i seguretat alimentària
¡Tots en guàrdia en matèria de Seguretat Alimentària!
Durada total: 6 h
2 Sessions x 3 h
Horari: de 9:30 a 12:30
Modalitat: Presencial
Data d’inici: 16/12/2024
Data de finalització: 17/12/2024
Descripció:
Disposar del certificat de manipulació d’aliments és clau en la restauració, però, a part, és important posar i treballar amb exemples del propis lloc de feina. Per aquest motiu, oferim realitzar les manipulacions d’aliments adaptades al teu negoci.
Dirigit a:
Treballadors que necessiten disposar per normativa de certificat de manipulació d’aliments.
Programa:
- Introducció general a la Seguretat Alimentària. Aspectes principals del marc legislatiu vigent.
- Seguretat alimentària. Traçabilitat.
- La gestió de la Qualitat. Anàlisis de riscos i control de punts crítics (APPCC)
- Higiene i bones pràctiques en la manipulació dels aliments.
- Al.lèrgens, intoleràncies i malalties de transmissió alimentària.
Beneficis:
Compliment normatiu, sensibilització de la importància de certs protocols d’higiène,
Formació a càrrec de EVA BORRÀS
Preu associat FEGP o CASAL: 120€
Preu general: 155€
*Formació exempta d’IVA i bonificable per Fundae